fysisk sätt att utöva din hjärna

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-06-10

Du behöver:
Soap
. Vatten.
Kontakta lösning.
Kontakta fall.
Ögondroppar .

Många tror att utöva hjärnan i form av mental aktivitet bara , som om saker att lära sig ett nytt språk eller gör minne -öka verksamheten . Men hjärnan behöver motion också . I själva verket var ordet " motion " härstammar från det latinska ordet " exercere "som betyder att träna . Som med alla muskler , om det är att utföra på en hälsosam nivå måste det tränas med kraftig motion

Walk

Hjärnan fungerar bäst när blodet cirkulerar genom den . och orsakar motion blodet att cirkulera genom hjärnan . Men när en person gör ansträngande övningar såsom styrketräning eller springer , måste större leveranser av blod cirkulera genom dessa stora muskelgrupper , vilket begränsar den mängd blod som kan cirkulera genom hjärnan . Walking är det perfekta sättet att utöva hjärnan . Det ökar andning och puls , så att syre och glukos få till hjärnan , men den gör det utan att begränsa mängden blod flöde där . Studier publicerade i stroke, en medicinsk tidskrift med fokus på stroke , gå bara tjugo minuter per dag kan minska risken för stroke med så mycket som 75 procent .

Äta

Att äta är en catch-22 situation . Amerikanerna blir allt överviktiga , så amerikanerna uppmanas att äta mindre . Problemet med att äta mindre , är dock att hjärnan och kroppen är större risk att inte få den näring de behöver . Det är därför det är viktigt att beakta både midjemått och näring i samband med bantning . De bästa hjärnan mat är rik på omega-3 fettsyror , speciellt lax . Blåbär och Acai bär är också bjudet för deras hjärna-utöva förmågor .

Sleep

av sömnbrist människor presterar sämre på kognitiva tester än de som får tillräckligt med sömn . Detta är sant eftersom hjärnan behöver sömn för att regenerera sig själv . Utan denna förnyelse , de nervceller i hjärnan börjar funktionsfel som innebär märkbara fysiska och mentala förändringar i en person . Ja , behöver hjärnan ska utövas regelbundet, men motsvarigheten till övningen är vila .

Previous:nothing Next:Hur mycket ska jag väga vid 12 års ålder ?

Relaterade artiklar


 • vad är orsakerna till flyttande ledvärk & stickningar ?
 • hur du spårar sjukdomshistoria
 • tecknar en tjej är gravid
 • Skillnaden mellan cool och varm dimma luftfuktare
 • behandling för näsan porer
 • livslängd och åldrande
 • övningar för att ta bort en saggy mage
 • personalbehovet för Texas vårdhem
 • vad är dubbelspel teorin?
 • känslighet aktiviteter för att lära sig om vård av äldre
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com