nationella hemtjänst vecka aktiviteter

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-06-29
National hemtjänst veckan fick sin början under 1995 . National Center for Assisted Living ( NCAL ) som står bakom satsningen . Sjukhus över hela landet att erbjuda en rad aktiviteter genom vilka familj , vänner och samhället möts och uttrycka uppskattning för äldre familjemedlemmar och vänner . Varje årlig serie av händelser tar på ett tema . Till exempel 2010 erbjuder begreppet " Living Life ", att få vad du kan få ut av livet genom att alltid upptäcka och utforska . NCAL innehåller en lista med förslag på aktivitet idéer för nationella hemtjänst Week festligheter .

Homecoming Event

Homecoming och de händelser som omger det är roligt i alla åldrar . Familj och vänner kan bilda fotbollslag och hemtjänst boende kunde samlas för att se dem spela en hemkomst-liknande spel . Och detta endagsevenemang kunde blomma i en hel säsong av fotbollsmatcher om gemenskapen ville hålla det igång .Som en del av hemkomst , kunde invånarna samlas med storheter område fotboll och cheerleaders för att prata fotboll strategi , äter grillad korv och bevittna en live marscherande band. Den Homecoming spelet , oavsett om det en dag affären eller en full-säsong fall kunde sluta med en hemkomst dans och kröning av en kung och drottning .

Konst Aktiviteter

Konst kan vara en inspiration , och många äldre omfatta allt från musik till måleriet som hobby i pension . En konst händelse under National hemtjänst vecka kunde fira konstverk , teater , klassisk musik , kabaré eller hemvist talangjakt .Ta fram konstverk från området talang för en utställning av målningar är lätt och roligt för konstälskare och konstnärer lika . Invånarna kunde visa sina verk. Teater är ofta en hit med den äldre generationen. En lokal high school eller lekstuga skulle förmodligen vara mer än gärna göra ett kort stycke för de boende .En annan idé är att få en solo klassisk musiker eller ensemble att spela på en fin middag eller för att utföra som främsta musikaliska händelse . Att sammanföra lokala musiktalanger för en cabaret-stil bash är ett inspirerat koncept . Musiker kunde sjunga Broadway låtar , dans och gör komedi FINESS i en lång rad rättsakter .boende själva kunde sätta på en talangjakt . Detta är något som kan planeras veckor i förväg med inbjudningar går ut till familj och vänner . Föreställningar kan videofilmas och skickas ner till familjemedlemmar.

Läs om andra evenemang

Trots befintlig tillsammans i samma anläggning , inte många invånare inte riktigt känner varandra . Ett sätt att fira vecka och få vänner av främlingar är att engagera sig i en " lära känna dig " intervju och presentation . Vid ett välutrustat lunch kan invånarna välja ett namn ur en hatt och intervjua den person som de har fastställt att använda en förutsättning rad frågor . Desserten del av lunchen kan innebära införandet av intervjuade av intervjuarna .

Previous:nothing Next:vad är ett hem botemedel mot liktornar & förhårdnader ?

Relaterade artiklar


 • Vilka är farorna med klubbor ?
 • effekten av cybermobbning
 • Hur går det för en koloskopi på en nyfödd ?
 • vuxna akne och känslig hud
 • Varför är järntillskott viktigt för låginkomsttagare spädbarn och barn?
 • spädbarn gom utveckling
 • information om migrän mediciner under graviditeten
 • matta allergier
 • överaktiv blåsa hos barn
 • Vilka effekter cigaretter har på ett foster ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com