typer av hängslen för tonåringar

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-06-14
Tonåringar tandställning oftare än någon annan åldersgrupp eftersom deras permanenta tänder nyligen har kommit in och det omgivande ben är de mest flexibla, enligt den kosmetiska Braces webbplats. Hängslen ge tonåringar den raka leende och professionellt utseende och självförtroende de behöver i den vuxna världen. Det finns olika typer av hängslen för att hjälpa dem att uppnå de resultat de vill ha.

plåtvinklarna

Dessa är de traditionella fästen limmas på framsidan av dina tänder och i samband med metalltråd. Ortodontister anser dem de bästa och starkaste typ för riktning sneda tänder eller korrigera dålig biter. Vanligtvis fäster tråden till fästena med små färgade band som du kan anpassa och lägga till personlighet till din tandställning.

Keramiska brackets

Dessa liknar metall parentes men är gjorda av tand-färgade keramiskt material. De smälter in i tänderna bättre än metall hängslen gör och inte avleda uppmärksamheten från resten av ansiktet. Keramiska parentes har också små band att ansluta kabeln till hängslen , men du kan använda vit eller klar band istället för färgade för att hjälpa dem smälta in bättre .

Invisalign

Invisalign hängslen är tunt, genomskinligt tråg som passar direkt på dina tänder . Till skillnad från metall eller keramik konsoler , de går obemärkt av andra eftersom de inte ändra utseendet på din mun och tänder på något sätt . Invisalign hängslen fungerar bäst för mild ortodontiska behandlingar . Ortodontister tyder inte Invisalign för allvarliga bett frågor eller verkligen sneda tänder .

Lingual Konsoler

Lingual parentes är oftast gjord av metall och limmas på tänderna som metall parentes , men de är placerade bakom tänderna istället för framför . Detta arrangemang rättar dina sneda tänder och dåligt bita utan att låta andra veta att du har tandställning . Inte varje ortodontist erbjuder denna typ av fäste placeringen , och behandlingen kan ta längre tid och kostar mer .

Previous:nothing Next:Hur ordnar jag näsmask & produkter sova ?

Relaterade artiklar


 • dieter för ungdomar
 • pediatriska gastroenterologer
 • de rättsmedel för kalla händer
 • berätta tale tecken på graviditet
 • livsmedel som växer ditt barns hår
 • trikromatiska teori om färgseende
 • den bästa ämnen för DNA-test
 • Hur länge kan du lagra spermier i en spermabank ?
 • göra mikrovågsugnar skada mat ?
 • utveckling av tidigt födda barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com