vad varningsskyltar som en förälder skulle skada ett barn

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-06-19
Professionals samt allmänheten hänvisas till försummelse och fysiska, känslomässiga eller sexuella skada av ett barn som barnmisshandel. Även om det finns varningstecken som en förälder kan skada ett barn i en eller flera av dessa sätt, får inga rättsliga åtgärder börja om inte föreligger bevisning för att övergrepp redan har skett. Dock kan varningsskyltar hjälpa vänner och familj vidta åtgärder för att förhindra övergrepp mot barn. Kontakta din lokala barnskyddande tjänster för råd om du misstänker en risk för barnmisshandel.

Beteende mot barn

Föräldrar som straffa sina barn i en hård fysisk sätt, förnedra, skuld eller förkasta sitt barn verbalt eller agerar ointresserad i välbefinnande deras barn kan ägna sig åt missbruk beteenden. Dessutom har föräldrar som begränsar sina barns samspel med andra vuxna och barn och uppvisar i övrigt överbeskyddande och possessiva beteende mot sina barn visar på en risk för barnmisshandel.

beteende mot andra

Oseriösa föräldrar eller föräldrar som kan bli missbruk ofta uttrycker till andra en allmän motvilja eller missnöje med sitt barn , be andra vårdgivare för att leverera hårda straff till sitt barn och ställa ut kränkande eller alltför kontrollerande beteende mot andra familjemedlemmar. Föräldrar som kan skada deras barn får också uttrycka en allmän motvilja och hat mot alla som uppfattas som svaga eller underlägsna .

Personliga åtgärder och attribut

Föräldrar som använder eller missbrukar droger och /eller alkohol och uppvisar depression eller annan psykisk instabilt tillstånd signal risk för övergrepp mot barn. Många missbrukande föräldrar saknar kompetens att hantera sin egen ilska och uttrycka sina känslor . Enligt US Department of Health och Human Services , kan missbrukande föräldrar har upplevt övergrepp i sin barndom . Föräldrarnas omogenhet ökar risken för barnmisshandel . Föräldrar som är omedvetna om stadier av barns utveckling och förväntningar lämpliga för barn i varje skede kan bli arg på sina barns oförmåga att utföra på det sätt de skulle vilja . Denna ilska och frustration kan leda till övergrepp mot barn.

Previous:nothing Next:Hur jämför jag underkläder?

Relaterade artiklar


 • modifierad checklista för autism hos småbarn
 • tecken på rotovirus
 • vad som orsakar smärta i nedre ryggen, uppblåsthet och gas?
 • Vad är Kid ’s hjälptelefon ?
 • hur mycket ska ett barn väga vid 26 veckor ?
 • det Integumentary system i kroppen
 • förekomst och orsaker till diarré hos barn
 • hur man kan upptäcka din fulla potential
 • hur man hittar en kvinnas ägglossning datum
 • skrivbord säkerhet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com