Hur blir jag en äggdonator i Minnesota ?

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-07-07
Äggdonatorer är kvinnor som donerar ägg till par som inte kan få barn. Som en äggdonator du får ekonomisk ersättning för din donation men det krävs att ge upp juridiska rättigheter för alla barn som föds som resultat av ditt bidrag. Om du bor i Minnesota finns det inga statliga lagar om donation av ägg, men om du planerar att bli en äggdonator, är det nödvändigt att lära sig var och hur att uppnå målet

Du behöver: Måttband.
Deck material.
Slirskydd remsor.


1.
Hitta en Minnesota fertilitetsklinik som accepterar och använder givare ägg eller hitta en byrå äggdonator. Online Fertilitet Network och infertilitet Resources lista fyra fertilitetskliniker i Minnesota med platser i Rochester, Minneapolis, St Paul, Duluth, Mankato, Park Rapids, Sartell, St Cloud, Woodbury och Edina. Om du inte hittar en klinik närmare din plats och föredrar att inte resa, fråga din läkare om det finns en klinik som accepterar ägg donationer närmare där du bor. När du väljer en byrå äggdonator , är den internationella assisterad reproduktion Center i Maple Grove den enda Minnesota äggdonator byrå noterade på American Society for Reproductive Medicine hemsida . Denna webbplats ger namnen på biståndsorgan som har samtyckt till att följa betalning riktlinjer för äggdonatorer av staten.
2 .
kontrollera kraven för äggdonation som är noterade på webbplatsen för kliniken närmaste din plats . Några av de behörighetskrav som du kan bli skyldig att uppfylla kommer sannolikt att inkludera bor inom ett visst antal timmar eller miles från staden i Minnesota där kliniken är belägen , och att vara i åldrarna 21 och 32 . Dessutom har de flesta av klinikerna har krav kroppsvikt som måste uppfyllas för stödberättigande. Om du inte uppfyller angivna krav , kan du inte ge blod.
3 .
Ladda ner, skriv ut och fylla i ansökan frågeformuläret. I vissa fall ansökan fyllas i och lämnas helt och hållet online . Fyll i frågeformuläret fullständigt och ärligt som donation organisationen kommer att kontrollera de svar som ges . Post, fax eller på annat sätt lämna in ansökan enligt anvisningarna.
4 .
Schemalägg en tid för läkarundersökning när du kontaktad av byrån . Födelsetalen Byrån får utföra medicinska tester sig, eller i händelse av en donator program , kommer byrån att ge dig en lista över de prover som ska fyllas i av din läkare . Medicinska tester omfatta att begära blodprov och testning för sexuellt överförbara sjukdomar. Träffa en licensierad tredje part reproduktiv rådgivare som kommer att diskutera med donation och de potentiella känslomässiga konsekvenser som det kan ha . Dessutom kommer du att ges Minnesota Multiphasic Personality Inventory test, som är en psykologisk utvärdering.
5.
Vänta med att matchas med en mottagare efter godkännande. Du kommer att placeras på en anonym lista över donatorer om du inte begär något annat. Innan officiellt bli givare till en matchad par i Minnesota, måste du logga de rättsliga handlingar som godkänner villkoren för betalning, och avstå från föräldrarnas rättigheter.

Tips och varningar


 • Vidta åtgärder för att säkerställa att du arbetar med en legitim fertilitetsklinik och få betalt. Alltid ställa frågor innan du donera dina ägg . Använd endast fertilitetskliniker som är rekommenderade till dig av din läkare , vänner eller familj som har haft positiva kontakter med dem .
 • Inte alla som uppfyller de angivna behörighetskraven accepteras som givare .
 • Vissa resor inom Minnesota kan krävas vid en fertilitetsklinik eller äggdonation organ inte finns i din stad .


 • Previous:nothing Next:rättsmedel för snarkar för barn

  Relaterade artiklar


 • hur man lär sig om kroppsdelar
 • graviditet halsbränna symtom
 • skäl att gå till en öronläkare
 • tonåriga fysisk utveckling
 • testosteronbehandling hos barn
 • pool risker för barn
 • Hur länge ska en glastermometer vara kvar i munnen för en korrekt oral kroppstemperatur?
 • digital röntgen & graviditet
 • vad som är normalt maxvikt på män ?
 • handtvätt och bakterier
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com