Hur blir jag en äggdonator i Wisconsin?

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-07-15
Om du vill bli en äggdonator i Wisconsin , ett bra ställe att börja forska processen är webben . I allmänhet mest " assisterad befruktning " företag kräver att deras givare att vara allt från 21 till 32 år gamla , i allmänhet vid god hälsa , icke-rökare och kunniga om sin familjs hälsa historia . Vissa företag kommer också att kräva att du har en frisk kropp massa index ( vara ett proportionerligt vikt för din längd ) , en GED eller bättre utbildning , ingen historia av mentala störningar och kunna resa . Dessutom kan vissa företag kräver att du genomgå särskilda prescreening om du är i den nedre eller övre delen av åldersspektrum (18, 19, 30, 31 eller 32 år gammal)
1.
Forskning Wisconsin fertilitetskliniker. Några exempel i större städer är Surrogacy Center, LLC. , I Madison, Advanced Institute of Fertilitet i Milwaukee, reproduktiv Specialty Center i Milwaukee och Women's Center vid Aurora BayCare Medical Center hormon och fertilitet i Green Bay.
2 .
Fyll givaren ansökningsblanketter på webbplatsen för fertiliteten centrum du har valt och skicka in dem . De flesta fertilitetskliniker har online-applikationer för äggdonatorer , om du inte kan hitta ett program på en webbplats , ring centrum och frågar var man kan hitta en ansökan
3
Skicka den fysiska och . psykologiska undersökningar om fruktsamheten centrum kräver . Du kommer att meddelas att du behöver genomgå prov när en infertila par eller enskild kund har valt dig . Detta test görs för att se till att du är frisk nog för förfarandet och att du inte bär på någon infektionssjukdomar eller andra förhållanden som skulle kunna överföras till barnet .
4 .

Har den dagliga självadministrerade injektioner som föreskrivs av fertilitetsklinik . Injektionerna kommer att stimulera äggproduktionen och brukar gå på 3 till 5 veckor . Under denna tid kommer du menstruera inte .
5 .
Gå till fertilitet centrum för ägg skörd när centrum har sagt till dig dina ägg är redo . En nål kommer att införas i dina äggstockar att ta bort äggen ett i taget . Detta är ett öppenvården förfarandet och oftast inte varar mer än en timme , men det kan vara smärtsamt . Du kommer förmodligen vill ta samma dag som din donation från arbetet eller skolan , eftersom du kommer vara sövd under förfarandet och kommer att behöva vänta på att effekterna avta efteråt . Du kan vara obekväma eller i viss smärta nästa dag .

tips och varningar


 • Du kommer antagligen ha möjlighet att vara en anonym donator eller låta kunden veta vem du är . Se till att du vet vilka du vill göra innan du lämnar in en ansökan.
 • inte räknar med att bli rik donera dina ägg. Givarna är i allmänhet som kunden betalar för att genomgå det förfarande, men betala varierar. Det är oftast allt från $ 3. 000 till $ 5. 000 per förfarande, med något över $ 5. 000 är mycket ovanligt.
 • Detta är en mycket invasiva och tidskrävande procedur, och dess långsiktiga effekter är inte kända. Allvarligt fundera på om du är villig att själv injicerar läkemedel varje dag i flera veckor och har dina ägg skördats.


 • Previous:nothing Next:hur man hittar en läkare i Vancouver

  Relaterade artiklar


 • hur man hittar en familj klinik sjuksköterska utövare i Houston , Texas
 • skillnaden i muskel utveckling mellan barn pojkar & flickor
 • leksakers säkerhet frågor
 • musklerna i ögat
 • vad mänskliga ben är stötdämpare?
 • Hur utsöndringsmekanismerna systemet att fungera med andra system i kroppen ?
 • hörseltest förfaranden
 • post mastektomi smärta i bröstkorgen
 • in vitro fertilisering lagar
 • information om migrän mediciner under graviditeten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com