Hur donerar jag ägg i Wisconsin?

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-07-13
Inlärningen av sina infertilitet kan vara en förödande ögonblick för män och kvinnor som vill ha barn . Medicinskt , det finns många skäl till varför en kvinna , eller ett par , kanske inte kunna föreställa sig ett barn naturligt . Par med fertilitetsproblem har alternativ , varav ett är att använda ett ägg donerat av en annan kvinna . En ofruktbar kvinna kanske kan tänka och genomföra ett friskt barn med en annan kvinnas ägg eller hon kan använda en surrogatmamma . Oavsett vilken metod för befruktning används donera ägg till en fertilitetsklinik kan förändra livet för någon genom att ge henne chansen att få barn på egen hand.
1 .
Välj en fertilitetsklinik i Wisconsin som accepterar ägg donationer . Den Froedtert och Medical College of Wisconsin och fertilitet Pro kansli acceptera ägg donationer som ska användas för att hjälpa kvinnor med fertilitetsproblem .
2 .
Bestäm dina kvalifikationer för att bli en äggdonator . Du måste vara i åldrarna 21 och 33 . Medan redan har ett friskt barn på egen hand för att bevisa fertilitet är en trevlig fördel , det är inte ett krav för givare .
3 .
Kontakta fertilitetsklinik i ditt val och få en ansökan att bli äggdonator . Vissa kliniker har detta program på deras hemsida. Fyll i ansökan i sin helhet, vilket kräver att du besvarar frågor om din hälsa, levnadsvanor och sjukdomshistoria. En sjuksköterska eller läkare på kliniken kommer att se över din ansökan.
4.
Boka en intervju tid på fertilitetsklinik med sjuksköterskan som kallar att informera dig din ansökan har preliminärt godkänt. Efter din intervju kommer en medicinsk direktör avgöra om du är en bra kandidat för äggdonation på sin anläggning.
5.
delta i alla de läkarbesök som inrättats för dig på kliniken, om ni väljs som en potentiell donator. Dessa medicinska tester är ett krav för alla potentiella givare att undersöka dig för sjukdomar och medicinska frågor som kan påverka din fertilitet. Din sjukdomshistoria, kommer intressen och bilder ges till familjer som måste välja en äggdonator. Om du är valt, måste du vara beredd att fullt ut delta i det 8-veckor långa processen för donation.
6.
Närvara vid alla dina läkarbesök som ledde fram till din ägg-extraktion . De första fyra veckor värde av utnämningar är begränsade, där du kommer att få medicin för att öka din fertilitet. De sista fyra veckor kommer du att få lära sig att ge dig själv injektioner av fertilitet droger, som du måste kunna göra.
7.
Ställ en pålitlig vän eller familjemedlem att köra dig till och från din utvinning utnämning. Dina ägg kommer att hämtas medan du är under narkos. Du kommer att kompenseras för din tid och äggdonation för det belopp som du kommit överens om under ditt första besök på kliniken.

tips och varningar


 • äggdonatorer inte vara rökare och får inte dricka alkohol eller delta i sexuella aktiviteter medan fertilitetsläkemedel innan utvinningen datum.


 • Previous:nothing Next:Hur ber jag läkare hälsorelaterade frågor, gratis online?

  Relaterade artiklar


 • hur man behandlar barn med näsblod
 • ljud hörapparater
 • trikromatiska teori om färgseende
 • höger och vänster hjärna självhjälp övningar
 • hur täckningen av en vattenbehållare & sopor kan påverka vår hälsa
 • hur man ska fastställa en långsiktig vård anläggning
 • kommer thyriod problem orsakar lågt antal vita blodkroppar ?
 • Hur gör jag en honung citron botemedel mot halsont?
 • rekommenderas vaccin skott
 • Vad är vegetabiliska kapslar ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com