Hur får jag gratis p-piller i Kalifornien ?

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-07-13
Kvinnorna i Kalifornien har flera alternativ när det gäller tillgång till gratis preventivmedel och vårdresurser. Beroende på deras inkomst, vissa kvinnor kan kvalificera sig för Medi-Cal förmåner, medan andra som inte kvalificerar sig för gratis p-piller kan ha möjlighet att få p-piller till en lägre kostnad. Planned Parenthood, glidande skala vårdcentraler och fria kliniker som ligger i Kalifornien är alla möjliga alternativ och även

Du behöver:.
Bevis på din inkomst (check Män, bank kontoutdrag) för att avgöra dina förmåner behörighet.
Bevis på registrering i andra Kalifornien statlig eller federal nytta program (om tillämpligt) som SSI eller Cal-Works, som automatiskt kan kvalificera dig för Medi-Cal fördelar.
Tid med en California DHCS (Institutionen för hälso-och sjukvård) rådgivare för att avgöra din rätt om du söker Medi-Cal.
Tid hos din läkare eller vårdgivare eller klinik som erbjuder gratis p-piller eller accepterar Medi-Cal.


1.
Om du vill ansöka om Medi-Cal eller är osäker på om du uppfyller kraven, sätta bevis på inkomst och alla andra erforderliga handlingar (du kommer att få höra exakt vad de ska ta när du gör din tid) till din lokala DHCS kontor för att träffa en handläggare för att diskutera dina alternativ.
2.
Om du för Medi-Cal kvalificera få en lista över lokala läkare och kliniker sjukvård som accepterar Medi-Cal och boka tid för att få gratis eller till låg kostnad preventivmedel.
3.
Om du inte uppfyller kraven för Medi-Cal baserat på din inkomst men har inte råd att betala för dina p-piller, fråga din handläggare om utökad fördelar stödberättigande och /eller en remiss till en gratis eller till låg kostnad läkarmottagning eller klinik.
4.
Kvinnor som är osäkra på huruvida de uppfyller kraven för Medi-Cal eller som behöver skaffa p-piller direkt kan ringa sin lokala Planned Parenthood. Planned Parenthood erbjuder gratis och billiga p-piller för kvinnor som träffas med låga inkomster riktlinjer.
5.
Kvinnor i Kalifornien kan också besöka gratis kliniker och glidande skala hälsokliniker, som tar för tjänster som bygger på hur mycket pengar att patienter har råd att betala. Det finns flera gratis och glidande skala kliniker över hela staten.


Previous:nothing Next:matdistribution projekt

Relaterade artiklar


 • Varför ammoniak håret sönder färg orsak ?
 • allergier i samband med kaniner
 • hur man passar en arm lyftsele
 • Hur får jag bilnycklarna från en äldre förälder ?
 • Hur du donerar ägg för pengar i Springfield , Illinois
 • funktioner av bröstet
 • Medicaid moderskap
 • hur ett barn liv specialist bidrar till sjukvårdsteamet
 • hörapparat komponenter
 • är det bättre att använda majsstärkelse eller ris tjockna modersmjölksersättning ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com