Hur förbättrar jag hörapparat säljförmåga?

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-07-18
Enligt webbplatsen hörapparater information, mer än 30 miljoner amerikaner har någon grad av hörselnedsättning. Som en hörapparat säljare , ge dig en lösning på ett problem som påverkar dina kunders liv på en daglig basis . Förbättra din hörapparat säljförmåga kan hjälpa dig relatera till dina kunder bättre , öka din förmåga att hitta en hörapparat som bäst motsvarar deras behov och öka din försäljning priser . Hörapparat försäljningen sker på två nivåer : till en vårdgivare , och någon som jobbar på med vårdgivaren säljer hörapparater direkt till patienterna.
1 .
Studera produkter du säljer . Vet exakt hur varje hörapparat fungerar och som hörapparater fungerar bäst vid behandling av olika typer av personligheter och hörselnedsättning situationer . Utveckla några olika försäljningsargument för varje hörapparat och tillbehör .
2 .
Öva hörövningar eller bara öva på stegen för att vara en aktiv lyssnare i din vardag . Var uppmärksam på personer som pratar eller potentiella kunder genom att titta på dem och sätta störande objekt eller uppgifter åt sidan under den tid som samtalet . Kallelse sitt kroppsspråk och försöka tolka vad det innebär . Visa intresse för vad de säger genom att använda lyhörd kroppsspråk utan att avbryta . Nicka , använder ansiktsuttryck eller justera din hållning lämpligt sätt. Ge feedback och svara på lämpligt sätt .bli en bättre lyssnare inte kommer att ske över en natt , men tränar det kommer att göra stor skillnad och hjälpa dig att relatera till dina kunder . Träna upp din förmåga att lyssna i ditt dagliga samtal med vänner, familjemedlemmar och kollegor . På så sätt kommer du att hitta sätt att naturligt förbättra din förmåga att lyssna utan att det känns påtvingat eller obekväma .
3 .
Bli aktiv i att få kunder . Oavsett om du normalt säljer direkt till kunder eller i lösvikt till vårdgivare , få utanför din komfortzon och se hur väl du gör . Gör anteckningar om vad som fungerar och inte . Du kommer att få värdefull information om din lokala marknad och om dig själv en säljare . Analysera denna information och hitta sätt att förbättra och optimera dina lokala marknaden .
4 .
Öka din presentation . Oavsett om du använder en verklig presentation eller har mer av ett konsultföretag försäljning stil , ta den information du har om din marknad , din försäljning förmågor och dina produkter för att förbättra din presentationsteknik. Hitta ett sätt att relatera till dina kunder i deras situation av hörselnedsättning. Vädja till deras känslor och visa dem hur mycket bättre deras liv kommer att vara med en av dina produkter . Ge dem en stark uppmaning att köpa en av era produkter utan att låta alltför mycket som en stereotyp , i -det-för-the-money försäljare . Låt dem veta att du är där för att hjälpa och du kommer att bygga deras förtroende.


Previous:nothing Next:Hur hittar jag en gynekolog i Knoxville Tennessee ?

Relaterade artiklar


 • om schip regeringen sjukförsäkring för barn
 • maxodrol biverkningar
 • genogram förmåner
 • vuxna akne och känslig hud
 • penicillin allergier hos spädbarn
 • ska jag övning med förkylningssymptom?
 • orto tri cyclen biverkningar
 • skyltar att veta om du är gravid
 • övningar för att platta till magen för pensionärer
 • senior missbruk lagar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com