Hur hittar jag en läkare i New Orleans-området?

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-07-16
När du väljer en läkare, du vill se till att läkaren är välutbildad och kvalificerad. När allt kan din hälsa på spel. Det enklaste sättet att hitta en läkare är med word-of-mouth. Du kan be betrodda vänner, släktingar och kollegor för namn på läkare som de har använt och sina erfarenheter med läkarna. Om du inte kan få en "word of mouth" remiss, måste du göra din egen forskning för att hitta en bra läkare i New Orleans
1.
besöka en läkare på en av de lokala sjukhusen om du upplever en medicinsk nödsituation som inte kan vänta. Några av de större sjukhusen som finns i New Orleans är Tulane Medical Center, Kindred sjukhus, Barnsjukhuset och Ochsner Baptist Medical Center. Om ditt behov av att träffa en läkare och det är inte en nödsituation, gå igenom de närmaste stegen.
2.
Välj vilken typ av läkare du vill hitta, eftersom läkarna har olika områden specialitet. Som ett exempel kan du använda en hjärtspecialist för ditt hjärta, en hudläkare för din hud, en gynekolog för kvinnliga reproduktiva systemet, en immunolog för allergier eller en barnläkare för ditt barn.
3.
Sök efter en läkare i den linjen av specialkemikalier med hjälp av online resurser som WebMD läkaren Directory, hitta en Doc och doktor Directory. När du använder dessa resurser, kommer du att bli tillfrågad om ytterligare sökvillkor. Skriv in New Orleans som "City" och Louisiana som "staten".
4.
Kontrollera läkarens identitet med hjälp av resurser som Louisiana State Board of Medical Granskarna och American Medical Association . Dessa organisationer kan du söka efter en läkare med namn och stad för att avgöra status på läkarens licens. Om läkaren inte kan hittas i State Board of flygläkare eller American Medical Association databas , hitta en annan läkare som är .
5 .
Ring läkarmottagningen för att avgöra huruvida Läkaren kan se dig . När vi talar med företrädaren , vill du att fråga om vilken typ av försäkring som godtas . Om du är nöjd med svaren på dina frågor , boka en tid till doktorn .


Previous:nothing Next:frågor för en läkare vid förlossning

Relaterade artiklar


 • Vilka är orsakerna av kollagen nedbrytning ?
 • Hur mycket ska jag väga vid en ålder av 11 ?
 • vad kroppen verksamhet måste lipider?
 • lämplighet idéer för undervisning en vattensport klass
 • kraven för en Kentucky medicinsk kort
 • vad är tecknen på heroin missbruk ?
 • hur man registrerar ett födelsebevis
 • amning utbildning inbördes rådgivare
 • vad gör östrogen blockerare göra ?
 • Vilken funktion i hjärnan av en vänsterhänt människa?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com