Vilka är riskerna med användning av kryckor?

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-07-11
Elbow underarm kryckor är populära bland unga, aktiva människor när de behöver hjälp promenader , ofta som resultat . av en skada . Armbågen stil krycka är fäst vid armbågen och har mjukt grepp . Den krycka kan bära upp vikten av den person som använder det så att rörelsen inte är så begränsad . Personer som använder kryckor rapport att kunna flytta runt något snabbare än de som använder underarm kryckor , men underarmen kryckor kan ha nackdelar .

Instabilitet och Falls

Vissa medicinska forskare har funnit att kryckor är svårare att använda än underarm kryckor och människor kan vara mer sannolikt att sjunka eller känna sig mindre stabila medan du använder dem. Under en 1979 undersökning, sa deltagarna som testade tre modeller av kryckor armbågen kryckor var de svåra att använda och mer faller spelades in av personer som använder dem i förhållande till människor som använder armarna kryckor eller kanadensiska kryckor, eller gå normalt.

Skin Irritation eller blåsor

Beroende på längden och frekvensen av användning, vissa personer utvecklar hudirritation från plast eller metall som används för att göra kryckor. Denna irritation kan vara rodnad eller klåda på den plats där huden rör vid krycka . Använda täcker och kuddar på krycka kan förebygga irritation . Andra rapporten få hand blåsor efter användning. Blåsor tenderar att bli mindre frekvent användning.

karpaltunnelsyndrom

Utveckling karpaltunnelsyndrom kan vara ett bekymmer för personer som använder kryckor under en längre tid . Syndromet orsakas av en ökning av trycket på nerver och senor i handen och kan resultera i svullnad , stickningar och smärta i hand och handled. Vissa armbåge krycka modeller hävdar att de har ett ergonomiskt grepp för att förhindra att skada utan krycka användare bör vara noga med att hålla kryckor på ett sätt som håller handleden rak , enligt National Institutes of Health .

Previous:nothing Next:förångare tekniker

Relaterade artiklar


 • ska jag snabbt innan en urinanalys?
 • fördelar och nackdelar med att ge familjen stöd
 • större ligament i foten
 • Vilka funktioner i 4D ultraljud ?
 • behandling för missbruk mellan makar
 • Hur effektivt är enzara ?
 • sätt att främja hälsa och säkerhet & Nutrition i barnomsorgen
 • hur man kan öka finmotorik
 • hur man behandlar en knip
 • skälen för missade menstral cykel
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com