Wisconsin sjukförsäkring inhemska partnerskap lagar

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-07-04
Inrikes partnerskap växer exponentiellt i USA . Stater som Wisconsin inser och tillåta inhemska samarbeten samma privilegier som lagligt gifta par . Wisconsin har en plan hälsovård , " Dess ditt val ", vilket ger en sambo och hennes berättigade anhöriga att täckas av en arbetstagarens hälsa vårdplan . Godkända enligt Wisconsin stadgar kapitel 40 , är den plan som administreras av institutionen för anställda Trust Funds ( ETF) .

Inlämnande av en sanningsförsäkran den inhemska partnerskap

sanningsförsäkran den inhemska partnerskapet är att certifiera en inhemsk partnerskap i enlighet med en godkänd förmånsprogram . Båda parter måste uppfylla alla kvalificerade kriterierna för att betraktas som en giltig sambo . Denna speciella utsagan är endast för kapitel 40 ändamål och inte skapa en inhemsk partnerskap i enlighet Wisconsin lag kapitel 770 .Kvalifikationskriterierna inkluderar men är inte begränsade till båda parter att komma överens varken är gift eller i ett inhemskt partnerskap med en annan person . Ingen part kan , genom släktskap på ett sådant sätt som skulle förbjuda äktenskapet under Wisconsin lag . Partnerna måste dela en gemensam bostad och att de måste betraktas som medlemmar av den andres omedelbart familj .

inskrivning i Sambo och kvalificerade anhöriga

Efter att utsagan bekräftas av stiftelsen , kommer den anställde får ett brev om upprättande av en datum en kapitel 40 inhemska partnerskap . Medarbetarna är ansvariga för att lämna in en grupp ansökan sjukförsäkring /ändra form ( ET-2301 ) tillsammans med en kopia av ett intyg från inhemska partnerskap ( ET-2371 ) inom 30 dagar till de fördelar kontoret . Pensionerade anställda att lämna in ansökan sjukförsäkring och utsaga samtidigt med ETF. Sjukförsäkring ansökningar inte med i 30-dagarsavtal fönster kan leda till begränsad täckning.När 30 dagar inskrivning har upphört ändringar kan inte göras av den nuvarande planen till en senare "Det är ditt val" inskrivning period. Efter inskrivning, inhemska partner och deras berättigade anhöriga har en 180-dagars täckning karenstid för före spännande förutsättningar. Gravida mödrar som inte begränsas av 180-dagars period .

Avsluta en inhemsk partnerskap

Avsluta en inhemsk partnerskap i enlighet Wisconsin kapitel 40 statyer bedömer att sambo inte berättigar till fortsatt vård täckning . Täckningen för sambo kommer att upphöra vid utgången av månaden efter stiftelsens mottagandet av sanningsförsäkran om uppsägning av inhemska partnerskap . Medarbetare ska samtidigt lägga fram en hälso- form försäkring förändring och en kopia av försäkran på heder till de fördelar kontoret . En attesterad utsagan skall överlämnas till stiftelsen. Pensionärer lämna alla former direkt till stiftelsen.När en inhemsk partnerskap upphör att gälla, familj täckning kan kopplas till enskilda täckning på den tiden. Den nya garanti börjar den första dagen i månaden efter mottagandet av sanningsförsäkran om uppsägning av inhemska partnerskap.

Previous:nothing Next:Hur upptäcker jag förekomst av cigarettrök?

Relaterade artiklar


 • Chip & Medicaid -program
 • Ohio sörjande föräldrar agera
 • konstiga tecken på graviditet
 • roll för den kliniska sjuksköterska barns hälsa specialist
 • readi katt biverkningar
 • hur man använder PABA
 • bidrag för tandvård i Oregon
 • klimakteriet : nattliga svettningar & kaliumbrist
 • kragarna och öroninflammation
 • Hur lång tid efter rökning kan jag amma ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com