läkare ingripande förfaranden för drogmissbruk

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-07-17
Läkare spelar en viktig roll för att ge smärtlindring . Men denna lättnad kan ibland översätta till missbruk . Vissa värktabletter har en mycket hög potential att bli beroendeframkallande på grund av deras kemiska sammansättningar. Lägg till en orolig bakgrund och det finns mycket chans piller förskrivs kan leda till missbruk . Läkare bör öka i omedelbart om de känner ett problem med receptbelagda läkemedel .

Riskbedömning

Den första och minst invasiva teknik som en läkare kan använda är att helt enkelt ställa frågor . Även känd som risk screening spelar den en viktig roll i att uppmärksamma alla stora förändringar sedan den senaste recept. Risk screening bör göras regelbundet för att säkerställa att läkemedel tas på rätt sätt. Risk screening bör också innehålla en förfrågan om användning av illegala droger.

Consult PMP

Den andra läkaren ingripande förfarande är att samråda med PMP eller Prescription Monitoring Program. Staten ställa upp programmet och konstruerade den för att övervaka patienter och föreskrifter som de får. Från denna information kan läkarna avgöra om patienten får receptbelagda läkemedel från olika läkare eller platser apotek .

Byt recept

En läkare kan också ändra recept till en mindre beroendeframkallande formulering av smärta läkemedel . De läkemedel är avsedda att förebygga toppar i samband med andra opiater . De stöd också i linje patienter från överdosering genom att orsaka obehagliga biverkningar när det tas i höga doser . Detta bör användas med andra tekniker för att ge en övergripande behandling för missbruksproblem för patienten .

användning av teknik

Ett effektivt läkare interventionsförfarandet förutsätter användning av en avancerad recept utlämning anordning för att hålla patienten på en vanliga doseringen. Med tekniken som hjälpmedel vid utlämning av piller , förhindrar det att patienten från att få tillgång före den tidpunkt då p-piller bör vidtas . Det säkerställer också att patienten tar läkemedlet är samma man som var fastställt dem .

Se Behandling

Om läkaren upptäcker ett mönster av missbruk , kan hon hänvisat patienten till ett behandlingshem för att få hjälp att bryta sitt missbruk . Behandlingshemmet är att ta hand om de problem som en läkare inte nödvändigtvis kan hantera , till exempel de psykologiska aspekterna av missbruk eller tidigare attribut som bidragit till missbruk .

Previous:nothing Next:nackdelarna med alkohol och droger

Relaterade artiklar


 • Vilka är orsakerna till den extrema torra ögon i 60 - åriga kvinnor ?
 • vad injektioner gör en medicinsk assistent ge?
 • hur man odlar ansiktshår vid ung ålder
 • handtvätt instruktioner
 • sjukgymnastik överföra träning
 • pool risker för barn
 • skrivbord säkerhet
 • tibia skelettsmärta
 • vad är orsakerna till spotting i mitten av din cykel ?
 • förteckning av ärftliga African American sjukdomar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com