övningar för att platta till magen för pensionärer

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-07-15
Regelbunden fysisk aktivitet kan gynna pensionärer genom att stärka och tona hela kroppen och öka deras övergripande känsla av välbefinnande . Seniorer kan få svårare att uppnå en platt mage , men motion behöver inte vara ansträngande att ha en positiv effekt . Att stärka magmusklerna hjälper äldre med dagliga rörligheten och förbättra hållning och minska låg ryggbesvär . Motion kan också leda till ett friskare och längre liv .

Torso Twists

Torso vändningar , som riktar sig mot buk sneda muskel grupp för en trimmer midja , är ett bra val för äldre . Börja med att sitta upprätt i en stadig stol. Förlänga armarna framför kroppen och placera handflatorna tillsammans. Andas in och vrid armarna och överkroppen åt höger. Håll positionen i några sekunder och andas ut när du vrider din kropp till andra sidan. Lägg till en medicin boll eller vikter hand för ytterligare förstärkning av armar och övre delen av bröstkorgen. Rörelsen ska vara smidig, inte ansträngt. Gör en långsam, jämn rotation och tillbaka 10 gånger.

Buken Curl

buken lockar fungerar bra att platta till magen och förbättra muskelstyrka, hållning och balans, som är viktiga för seniorer. Ligg på rygg på golvet och använd en kudde bakom huvudet , om du behöver . Böj knäna så att dina fötter är platt på golvet , och sedan placera händerna bakom huvudet och peka armbågarna utåt från kroppen . Sakta använda magmusklerna att dra överkroppen några inches från golvet . Försök att undvika att använda händerna för att lyfta huvudet , det är bra att peka hakan mot taket för att motverka att använda händerna för att lyfta upp huvudet och axlarna . Håll dina axlar från golvet i några sekunder och sedan långsamt sänka kroppen tillbaka till golvet . Centers for Disease Control (CDC) föreslår att upprepa denna övning upp till 10 gånger. Kom ihåg att andas ut vid lyft din kropp och andas in när sänka axlarna tillbaka till golvet.

Stol Stand

Stolen står kommer att stärka lår samt platta magen. Sitt upprätt med god hållning på en stol. Försök att hitta en stol som inte har vapen, exempelvis en casual dining stol. Håll fötterna på golvet och sitta nära framkanten av stolen. Cross armarna över bröstet, och sedan sakta luta bakåt och andas in. Räta ut armarna och sedan stå upp i en jämn, långsam rörelse. Efter att ha stått rakt upp, sakta återvända till sittande ställning. Var medveten om din andning och andas ut långsamt när du sitter ner. Cross armarna över bröstet och upprepa övningen upp till 10 gånger, vilket rekommenderas av US National Institutes of Health.

Previous:nothing Next:Hur blir jag en äggdonator i Wisconsin?

Relaterade artiklar


 • antiseptisk teknik
 • tecken på en etopic graviditet
 • DNA-tester tidigt i graviditeten
 • degenerativa skelettsjukdomar hos barn
 • användningen av lokala akne Astringents under graviditeten
 • hur man kan bota en bebis sura uppstötningar
 • lanolin substitut
 • matta allergier
 • OTC botemedel för avlivning och behandla huvudlöss
 • vilka ingredienser bör tvål måste göra det effektivt?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com