produkter som stannar svett problem underarm

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-07-07
Hyperhidros, eller överdriven svettning, kan behandlas med ett antal behandlingar. Vissa involvera recept medan andra använder fysiska åtgärder. Enligt Mayo Clinic, är några fall av generell hyperhidros orsakad av en underliggande sjukdom eller sjukdom, som en infektion, lågt blodtryck surgar, klimakteriet eller lymfom, medan andra fall visar ingen orsak. Tala med din primärvården läkare innan du påbörjar någon behandling.

Receptbelagda antiperspiranter

Trots deodoranter och antiperspiranter finns på de flesta droger butiker, livsmedelsbutiker och BIG-box detaljister, kan dessa inte tillräckligt starka för att stoppa dina armhålor från svettning. Men vissa recept antiperspiranter ingår ingredienser som inte finns i traditionella produkter. Din läkare kan rekommendera att använda en utvärtes läkemedel som innehåller 20 procent klorid aluminium. Detta är appliceras direkt på huden och måste stanna på för mellan sex och åtta timmar. De flesta använder den på natten före sänggåendet och tvätta bort det på morgonen. Du kan uppleva hudirritationer, stickningar eller klåda, dessa är vanliga biverkningar. Aluminiumklorid fungerar bra i början, men är inte lika effektiv och långsiktig. Andra medicinska antiperspiranter inkluderar Xertac AC och en lösning av garvsyra, etanol och formalin. Dessa är inte lika effektiva som aluminiumklorid antiperspirant, Drysol. Men dessa antiperspiranter fungerar bättre än traditionella kommersiella produkter.

Mediciner

antikolinergika, betablockerare och lugnande medel används för att minska och eliminera överdriven armhåla svettning. Den antikolinergika , som Robinul och Ditropan , blockera en kemisk reaktion orsakad av acetylkolin som normalt leder till att din svettkörtlarna . Men det är acetylkolin också inblandad i flera andra organ strukturer , så antikolinergika ofta ger betydande biverkningar, såsom dimsyn , muntorrhet och vätskeretention. Dessa mediciner är inte föredras av de flesta patienter . Betablockerare , Inderal och Inderide , tas som behövs och skapar en avslappnad känsla, ibland att minska överdriven svettning på grund av stress . Lugnande medel används på samma sätt.

Botox

OnabotulinumtoxinA eller Botox injektioner, är godkända av läkemedelsverket för att kontrollera överdriven svettning underarm. Den nervgift tillfälligt blockerar signaler från nerver tänkt att stimulera svettkörtlarna. Eftersom svettkörtlarna inte får några signaler, inte producerar de inte svettas. Denna behandling är gemensamma och effektiva på kort sikt, men enligt Mayo Clinic, "det kan ta flera injektioner för att uppnå önskat resultat, kan behandlingen vara smärtsam, och resultaten varar bara cirka fyra månader. "

elektrisk stimulering

Jontofores eller elektrisk stimulering , utförs dagligen i några veckor för att kontrollera överdriven svettning underarm genom att blockera svettkörtlarna . Processen tar mellan 15 och 20 minuter och innebär elektriska strömmar överförs till armhålan medan den är våt eller i vatten . Det finns hem kit för underhåll behandlingar , som sprids flera dagars mellanrum , så du behöver inte alltid gå till läkarmottagningen .Aetna , en medicinsk försäkringsbolag , hävdar denna behandling är giltigt och nödvändiga , men först efter det fastställs att läkemedelsbehandling , aluminiumklorid och andra super- styrka antiperspiranter inte avlastar din svettning .

Previous:nothing Next:hur man kan jämföra spermiedödande medel

Relaterade artiklar


 • graviditet under en radiograf
 • gallring hud & åldrande
 • familjedynamik & ätstörningar
 • ansikte , haka & övningar hals
 • hur du kan skilja mellan aerob och anaerob respiration
 • hur man skyddar ett barn från katter
 • Läkarvård bidrag
 • hälsosam vana verksamhet för mellanstadiet
 • Vilken roll av andning?
 • naveln och buksmärta
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com