spel för en gym

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-07-28
Fitness spel på gymmet hålla ockuperade barn medan föräldrarna tränar . Men barn lär sig också om god hälsa och bränna kalorier samtidigt som du spelar . Uppmuntra föräldrar att delta i fitness spel till goda förebilder för sina barn .

friskt ben Relay

Split deltagarna i två lag . Varje lag har ett rått ägg och en stor plastsked . När spelet börjar , placerar en spelare ägget inuti sked och går snabbt till andra änden av rummet och tillbaka . Pass ägget till nästa lagkamrat som går längden av rummet och tillbaka. Ägget är fortfarande skickas förrän alla har en chans. Om en person droppar ägget, de går tillbaka till startlinjen och försök igen med nytt ägg. Det vinnande laget går ägget till alla medarbetare på kortast tid. Detta spel uppmuntrar hjärt-verksamhet för hjärta och ben hälsa. Uppmuntra spelarna att gå snabbt med ägg och öka deras puls.

Musical Hoops

För detta fitness spel, strö fälgar runt på gymmet. I varje band , placera ett index kortet upp och ner med fitness aktivitet skrivet på nedsidan. Vissa fitness aktiviteter kan omfatta crunches, sit- ups , jumping jacks eller hoppa på plats . Att spela spelet , deltagarna promenad från bågen till bågen som instruktören spelar musik . När musiken slutar , vem är insidan av bågen måste läsa index kort . Instruktören rullar ett par tärningar och tillägget av de två talen anger hur många gånger lämplighet verksamhet måste göras . Uppmuntra andra aktörer att heja på de människor gör övningarna . Börja musiken igen och hålla spelet igång tills alla har en bra övning.

Wall till Wall

Uppmuntra konditionsträning med detta gym spel. Använda ett öppet placerade utrymme för deltagarna att spela. De måste springa från ena väggen till den andra på instruktörens kommando. Instruktören kan också ringa ut olika metoder för att nå den andra väggen som knästrumpor, armar högt, krabba gå eller hopp. Deltagarna använder aktivitet som kallas för att nå den andra väggen. Det här spelet kommer att arbeta upp en svett och bränna kalorier för dem som spelar.

Previous:nothing Next:Hur tillvägagångssätt jag en alkoholhalt om att stoppa drickande?

Relaterade artiklar


 • hur man diagnostisera PCOS
 • vad som är normalt barn andning ?
 • botemedel för inre hemorrojder
 • läkare ingripande förfaranden för drogmissbruk
 • skadliga effekterna av pensionering
 • Hur konvertera jod till en tinktur av jod
 • hur man kan förebygga högt blodtryck under graviditet
 • sondmatning för barn
 • vad är milda influensaliknande symptom?
 • säkerhet etikett krav
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com