tips om utveckling av brösten

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-07-10
Breast utvecklingen för flickor börjar mycket tidigt i livet, med några av de första riktiga resultaten att synas runt ålder. 9. Däremot kan brösten växa, förändras och utvecklas under en kvinnas liv, och det är viktigt att hon tar väl hand om dem. Det finns en hel del tips för korrekt utveckling av brösten som bör tas på allvar.

Support

En av de första saker som du bör beakta från det ögonblick brösten börjar formen är stöd. Om du lämnar dina bröst hängde fritt och inte stöds för länge de kan börja värka och bli obekväm. Flickor bör inledas med en utbildning behå, och då borde de flytta till en riktig bh så snart deras kupstorlek kräver det. Men det finns inget som säger flickor bör bära en behå i säng . . . som är en gammal fruar berättelse. Om du inte sova stående, gör dina bröst inte behöver ytterligare stöd.

Motion

För att hålla fasta bröst och stödjas, är ordentlig motion viktigt. Vare sig för unga, utveckling av flickor eller för äldre kvinnor som vill lägga till lite fasthet i sina bröst, kan väl övningar orsaka att brösten blir piggare. Armhävningar, bröst hissar, och fria övningar vikt kan alla stärka bröstmusklerna under din bröstvävnad, vilket kommer att fasta brösten och göra dem stå upp mot gravitationen. Det bör dock noteras att om det tas för långt, kommer kvinnor att utveckla för mycket muskler som kan solförmörkelsen mindre bröst.

Diet

bröst tillväxt utlöses av kvinnliga könshormoner, dvs östrogen. För tjejer som vill att deras bröst att växa och fortsätta växa, är det viktigt att äta en hälsosam och balanserad kost. Men det finns också vissa livsmedel som kan stimulera bröst tillväxt och utveckling till en liten grad. Livsmedel som innehåller mycket östrogen innehåll inkluderar sojabönor, vete, korn, råg och mejeriprodukter som mjölk och ost. Kemikalier som brom och mangan kan även stimulera kroppens naturliga könshormoner, och dessa kemikalier finns i ris, majs, räkor, musslor, äpplen, päron, mandlar och nötter.

Previous:nothing Next:ska jag filtrera en bebis kranvatten?

Relaterade artiklar


 • vikten av sjukförsäkring för barn
 • uppsättning frågor till föräktenskaplig rådgivning sessioner
 • Lactobacillus fakta
 • sjukdomar finns med nyfödda
 • uppskjutande ligament under graviditeten
 • hur lufttorka händer
 • hur länge ska barn med huvudlöss hålla sig borta från skolan ?
 • hur mycket kalcium bör barn ha?
 • Hur avgör jag ett positivt graviditetstest från digital klara blå?
 • Hur hittar jag en psykolog i Michigan?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com