triflow övningar

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-07-17
Den Triflow Incentive Andning Spirometer är en engångs plast som används för att expandera i lungorna. Det är avsett att främja långsam Ihållande Maximal Inspiration (SMI), vilket är viktigt för allmänt välbefinnande och för att hjälpa dem med vissa sjukdomar eller som nyligen har genomgått kirurgi. Används på egen hand eller som en del av fall-specifika övningar, fördelar en Triflow enhet de som använder det. Det finns varningar att vara medveten om, eftersom felaktig användning kan skada andningsorganen.

postoperativ andningsövningar

Efter operationen är patienterna ofta skrivs att använda en Triflow enheten och ändå på sjukhuset. Den Triflow uppmuntrar patienterna att ta djupa andetag som expanderar de små luftblåsor i lungorna, och hjälpa rensa luftvägarna av slem. Ta bort överflödigt slem då förhindrar vätska från att bygga upp i lungorna. Den grundläggande övning som krävs av de flesta patienter innebär att man tar djupa, starka andetag en gång var 15 till 20 minuter. Dessa inhalationer orsaka tre bollar i enheten att stiga upp. Målet är hissen alla tre bollar och att hålla upp dem så länge som möjligt . Möjligheten att förlänga stark inhalationer ökar styrkan i patientens lungor och andra luftvägsbesvär muskler .

Triflow Resistens Övningar

Människor som lider av Duchennes muskeldystrofi kan använda Triflow hjälpmedel för att träna sina andningsmuskulaturen . I en 1988 studie på Hammersmith Hospital i London , fann forskare att övningar utförts med TriFlow II Inspirometer enhet ökade uthållighet av patienternas andningsmusklerna . Den särskilda åtgärd som krävs för patienterna att upprepa tvingas inspiration 20 gånger om dagen . Medan patienterna andas in, den styrka där de andades in orsakade nivåer av motstånd inom enheten att öka. Att göra 20 inspirationer varje dag utövas andningsmuskulaturen , mellangärdet i synnerhet till den grad att muskeltrötthet . Upprepade i två veckor , ökade utöva musklerna allmänna uthålligheten .

Mål Varningar om Triflow Övningar

Målet Triflow användning är att stärka andningsmuskulaturen . Andningsmuskulaturen endast utnyttjas när människor andas in , eftersom andas in är den enda aktiva fasen under en andning cykel . Andas ut , å andra sidan är en del av den passiva fasen av denna cykel . När de utför Triflow övningar måste patienter vara noga med att aldrig andas ut kraftfullt in i enheten . Starka exhalations kan orsaka en kollaps av alveolerna ( det sista " förgreningar " i andningsorganen som fungerar som lunga primära enheter gas utbyte) . Detta villkor kan möjligen leda till atelektas , vilket är en kollaps av hela eller delar av en lunga . Postoperativa patienter löper större risk för att atelektas genom att andas in i en Triflow.

Previous:nothing Next:läkare ingripande förfaranden för drogmissbruk

Relaterade artiklar


 • vad är lucency på röntgen?
 • hur man mäter och registrera blodtryck
 • Vilka är de behandlingar av kräkningar i ett barn ?
 • stadier av sorg
 • första tecken på att du är gravid
 • sjukförsäkring program för barn i West Virginia
 • vad är tecknen på heroin missbruk ?
 • funktioner av bröstet
 • statliga sjukförsäkring biståndsprogram i Texas
 • tecken på arbetskraft under graviditeten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com