Hur får jag en uppsättning av sex-pack abs ?

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-08-23
De sex pack har alltid setts som juvelen i kronan av en vältränad kropp. Det stärker din kärna och därför gör hela din kropp starkare. Men, ännu viktigare, berättar den värld som, ja, du är en av de få som kan påstå sig ha mejslade tvättbräda abs. De sex pack är inte så ogripbart som det verkar. Med rätt inställning och engagemang, kan de flesta alla bygga upp och visa egna sex-pack
1.
Låt din abs att se. Även om en sex-pack kräver muskeluppbyggnad, i vissa fall abs bara måste avslöjas . Detta kan göras genom att ta bort lager av kroppsfett som döljer magen . Införliva en fettsnål kost och intensiv konditionsträning till din livsstil . När du har visat din abs , kan du börja arbeta med din sex-pack .
2 .
Bygg din abs . Abs musklerna bäst tränade med repetitioner snarare än vikt . Det finns tre grundläggande övningar som när de utförs i en cykel vid höga reps , långa mellanrum , och minimal vilotid , kommer att bygga din snart blir sex-pack . Dessa övningar är crunches , cyklar och plankor .
3 .
börjar du träna cykel med crunches . Ligg platt på rygg med böjda knän . Med händerna på vardera sidan av huvudet ( inte dra på baksidan ) flytta din torso mot knäna genom att dra dina axlar från marken . Utför denna rörelse långsamt och i jämn , vilket gör att motståndet för att vara på din abs för hela rörelsen av träningen .
4 .
Övergång direkt från crunches till cyklar . Kvar på din rygg men sträcker benen rakt ut och lyfta dem en fot från golvet ( position ett ) . Lyft höger ben mot bröstet genom att böja det på knä . Samtidigt lyft överkroppen från golvet genom att dra din högra armbåge för att möta ditt högra ben i mitten av din kropp. Återgå till läge ett och utför samma rörelse med motsatt ben.
5 .
Övergång direkt till plankor . Ligg på mage och prop du överkroppen upp på underarmarna . Prop du underkropp upp på tårna . Håll din kropp så plant som möjligt genom att stå de flesta av de press på dig abs . Håll denna position så länge som möjligt .
6 .
Hitta en rep -antal ( minst 20 ) som tillåter dig att utföra övningarna utan brister . Vila efter varje cykel och fortsätta cykeln i minst 20 minuter, 3 gånger i veckan . När magen blir starkare , öka längden på din träning samt dess frekvens under veckan. Engagemang för denna regim --- tillsammans med en hälsosam kost --- kommer att leda dig till din uppsättning av sex -pack abs.


Previous:nothing Next:hur man kan bli av ringar under ögonen på barn

Relaterade artiklar


 • våren säkerhetsfrågor
 • hur man bygger en ramp till sjukgymnastik specifikationer
 • lanolin substitut
 • tibia skelettsmärta
 • om låg kostnad sjukförsäkring i Kalifornien
 • läkemedel som inte är friska för kvinnor under graviditeten
 • hur man får ett rum till en idealisk temperatur sova
 • Medi-Cal kvalifikationer för par
 • effekten av svankstöd
 • preventivmetoder från den australiska regeringen
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com