Hur tappar jag mycket i vikt på kort tid?

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-08-22
Vart du än vänder finns en ny viktminskningsprogram eller diet plan som lovar att förändra ditt liv. Vanligtvis dessa metoder farliga krasch kostvanor eller tekniker som är mer skadliga för kroppen än nytta . Förlora vikt snabbt handlar inte om att fästa en diet eller träningsprogram för ditt liv men om gjutning ditt sätt att leva runt en sund och effektiv livsstil . Genom att leva en hälsosam livsstil , kommer din livsstil vara ett som naturligt fäller en snabbare ämnesomsättning och därför regelbunden viktminskning .

snabb och hälsosam viktminskning


1.
Bestäm det exakta mål du vill uppnå och därefter beräkna dessa mål in i din livsstil och träning regemente. Förstå viktminskning som en matematisk formel: bränna mer kalorier än du tar i. Tre tusen femhundra kalorier omfatta kilo kroppsvikt, och därför måste du anpassa din kost-och motionsvanor för att bränna en motsvarande mängd kalorier till mängden vikt du vill förlora.
2 .
Form ett kostschema som är tillmötesgående i ditt dagliga liv men som också bara tillåter dig att intaget 1. 050 till 1. 200 kalorier per dag . Iakttagande av detta intag rutin är nyckeln till viktminskning . Beroende på din nuvarande matvanor , kommer det att skapa ungefär en ny diet som fungerar på en 500 kalori underskott på din tidigare kost .
3 .
öka ditt vattenintag . Byt flesta om inte alla av ditt vätskeintag med vatten . Vatten stimulerar matsmältningen så att maten att gå igenom din kropp snabbare , vilket ökar din ämnesomsättning. Drick vatten under måltider, ofta att dricka efter betten. Detta kommer att begränsa din hunger genom att fylla dig snabbare med en frisk och snabb förbränning substitut till onödiga kalorier.
4.
Integrera en högintensiv intervallpass i din dagliga rutin. Intensiv träning är det snabbaste sättet att eliminera onödiga kroppsvikt. Lågintensiv träning såsom promenader eller vanligt hushållsarbete är bra val av livsstil, men bör inte uppfylla den roll som din träning. En hög intensitet träning är en där du pressar kroppen till sin högsta energi produktion för den längsta tid. Detta görs bäst i intervallpass . Vart sprinting , cykling eller simning på din högsta insats följs av intervall av samma övning i långsammare återhämtar takt. Högintensiva pass bränner högsta kalorier under träning men också stimulera ämnesomsättningen så att kalorierna fortsätter att brännas under resten av dagen .
5 .
Bestäm vilka kost och träning rutin passar bäst med ditt dagliga liv. Beräkna din dagliga kaloriintag och subtrahera den mängd kalorier du bränner från dina övningar . Kom ihåg att ett halvt kilo kroppsvikt består av 3. 500 kalorier och införliva detta i din viktminskning tidsram. Med engagemang kan du gå ner i vikt snabbt och hälsosamt.


Previous:nothing Next:ledande vårdgivare aktiviteter

Relaterade artiklar


 • hur påverkar östrogen i kroppen ?
 • hälsorisker av cigarrökande
 • Vilka plikter av ett ob sjuksköterska ?
 • hur man skyddar ett barn från katter
 • tidig språkutveckling hos fullgångna och för tidigt födda barn
 • tecken på en ofullständig missfall
 • varaktigheten av hydrokortison aktuella biverkningar
 • handtvätt och bakterier
 • hur du tar bort tejpen från din hud
 • Mat & tinnitus
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com