typer av kettlebells

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-08-23
Kettlebells är en av de senaste träningen begrepp att slå världen kondition. Även om ursprung som något annat än ryska gården verktyg, har dessa obskyra utseende vikter blivit en av de mest populära och effektiva tillbehör till en komplett träning. Till skillnad från många fasta vikter och maskiner träning, är kettlebells byggda kring begreppet distribuera vikt naturligt om muskler. På grund av sin växande popularitet, är kettlebells nu gjort i många olika vikter. Det är viktigt att bekanta sig med dessa vikter och använda olika typer vikt på rätt sätt.

Light Kettlebells

När man hänvisar till vikten, villkoren lätta och tunga är alltid i förhållande till din personliga konditionsnivå. Men att lägga fram ett mätbart tal, kommer vi att säga att lätta vikter faller inom intervallet 5 till 15 pounds. För nybörjare kommer dessa lättare vikter gör upp kärnan av din träning. Det är bäst att börja lätt och få kroppen anpassas till den unika vikt upplevs av kettlebell träning. För starkare, mer erfarna lyftare, kommer dessa lättare vikter ger motstånd du behöver för hög-rep rutiner samt extraanställda och explosiva övningar. Dessa aggressiv hissar kan vara skadligt för muskler och leder om det görs med tyngre vikter.

Medium Kettlebells

Medium kettlebells kommer att falla i intervallet 15 till 30 pounds. Dessa vikter är starkare och mer erfarna personer som är intresserade av att bygga styrka och explosion makt snarare än att bara få tonas. I denna viktklass, nyckel pass är svingen, ryck och ren. Dessa pass är konstruerade för att använda hela kroppen . Vikt fördelas mer muskler , vilket gör tyngre vikter säkrare och mer produktiva i sådana pass .

Heavy Kettlebells

Tung kettlebells kommer att sjunka i intervallet 30 pounds och större . Dessa vägningstal skall användas av vanliga lyftar och dem som är bekanta med kettlebells . För den erfarne lyften kommer dessa vikter fullfölja de uppgifter de flesta av er repertoar . Nybörjare som utför pass som kräver ett litet utbud av rörelse och minimala overhead tid kan också ha möjlighet att utnyttja dessa tyngre vikter Efter att ha experimenterat med lättare vikter först . Dead hissar är ett bra exempel lyft för tunga kettlebells . I denna hiss , vikt distribueras genom kärnan i din kropp med benen drabbas hårdast av kraften.

Previous:nothing Next:Hur får jag en uppsättning av sex-pack abs ?

Relaterade artiklar


 • de stadier en bebis går igenom under förlossningen
 • biverkningar av rhus tox
 • tecken på dehyration i baby
 • Hur tillvägagångssätt jag en alkoholhalt om att stoppa drickande?
 • hals diskproblem
 • vanligaste gynekolog förfaranden
 • brandsäkerhet information för barn
 • höftproblem för tonåringar
 • Chip & Medicaid -program
 • Medicaid regler i Pennsylvania
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com