Vilka är fördelarna med kurvor för kvinnor ?

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-10-24
Kurvor för damer är ett gym uppbyggd kring en krets utbildningsprogram som kan genomföras på bara 30 minuter . Kostrådgivning ingår också i gymmet medlemskap . Programmet är utformat för att hjälpa kvinnor i olika fitness nivåer och åldrar att komma in workout rutin i en liten klass inställning .

bekväma platser och tider

Kurvor för kvinnor har nästan 10. 000 klubb platser i världen som spänner över 70 länder. Det finns normalt flera kurvor för kvinnors platser i ett visst samhälle att välja mellan med öppettider som tillgodoser efter- arbete som liksom morgonpigga . Kurvor för kvinnor har haft en avsevärd expansion i storstadsområden som New York och Los Angeles, och har dessutom öppnat flera kontor på viktiga platser i Toronto och Edmonton i Kanada .

30 minuten workout rutin

Kurvor kvinnors har utvecklat en annorlunda inställning till de traditionella utöva rutin genom att införa en 30 minuters krets träning som bygger på hydrauliska motstånd att hålla puls upp och bygga styrka och uthållighet. Varje större muskelgrupp används för att uppnå en dynamisk rutin som tar sina medlemmar genom olika maskiner som erbjuder styrketräning, konditionsträning och stretching regementen. Per Kurvor för kvinnors hemsida, deras "kan 30 minuters träning bränna upp till 500 kalorier. "

Online kondition och vikt Hanteringsverktyg Medlemmarna uppmuntras att delta i "MyCurves," en online kondition och vikt styrverktyg som ger dem möjlighet att följa sin utveckling, lära sig sunda matvanor, och kontakt med andra medlemmar. Artiklar om hälsa och välbefinnande erbjuds , liksom recept som komplement till den träningsprogram. MyCurves är gratis för medlemmar som en del av deras gym medlemskap .

" inget smink , inga män , och nr Mirrors "

Skapa en kvinnlig miljö var avgörande till kurvor för kvinnors önskan att skapa ett gym där kvinnor i alla åldrar , storlekar och nivåer av träning erfarenheter kan interagera med varandra . Många kvinnor , skrämd av blandade grupper kön träning och vägg till vägg speglar , har flyttat bort från den traditionella gym inställning till förmån för den intima atmosfär som Curves for Women tillhandahåller sina medlemmar i ett litet detaljhandelsföretag plats med alla kvinnliga anställda och medlemmar .

One Stop Hälsa och Fitness Program

Kurvor för kvinnor erbjuder sina medlemmar ett antal resurser och verktyg för att inte bara förbättra på deras utseende , utan också att upprätta bestående sunda levnadsvanor . Gratis kostrådgivning är tillgänglig via deras " Take The Curves Viktkontroll Class " som följer med en medlem gym medlemskap . Böcker samt vitamintillskott finns att köpa på de flesta kurvor för kvinnor platser .

gym medlemskap Erbjudanden

Mest Kurvor för kvinnor platser erbjuda sina gym medlemskap genom ett avtal och prissättning på alla ställen. Vissa platser rapporteras att ta ut en "one time startavgift " medan andra avstå från denna avgift . Medlemskap är då debiteras månadsvis . Erbjudanden rutinmässigt erbjuds på olika platser för att avstå från startavgift eller erbjuda färre medlemmar priser .

Previous:nothing Next:fördelar och nackdelar med ryggsäckar i skolan

Relaterade artiklar


 • vad är barnreumatologi ?
 • sötmandelolja & graviditet
 • skäl att gå till en öronläkare
 • handtvätt och bakterier
 • hur man blir en leverantör för Blue Cross Blue Shield i Georgien
 • Hur mycket ska min 4 - åring väger ?
 • laserljus penna säkerhetstips
 • Hur förhindrar jag scatches på kontakter?
 • hem rättsmedel användningsområden för talk
 • social trygghet funktionshinder och barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com