fördelar och nackdelar med ryggsäckar i skolan

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-10-24
Ryggsäckar krävs ofta skolstarten . Ryggsäckar finns i alla storlekar , konfigurationer och färger . I varje skola , elever från förskola på bära upp ryggsäckar . Medan ryggsäckar är en normal del av livet i skolan och har mycket att erbjuda skolelever , det finns också skäl att vara försiktig med den utbredda användningen av ryggsäckar i en skolmiljö .

Behöver du en väska

Borta är de dagar då en student som en anteckningsbok , en penna och kanske en bok eller två till och från skolan . Dagens studenter har en bok , ofta en tjock bok , för nästan varje klass . Några klasser kanske kräva två böcker . Varje klass kräver också en anteckningsbok. Studenter behöver pennor och räknare . I vissa skolor gör studenterna bärbara datorer till klasser . Lägg i några personliga saker och du har en situation där någon form av väska är nödvändigt bara för att bära allt en student behöver för att ta sig igenom dagen .

Sparar tid och stress

Ryggsäckar skapas med studenten i åtanke . Yngre eleverna köpa mindre ryggsäckar . Äldre eleverna köpa större . Ryggsäckar är robust och har flera fickor för alla de olika föremål som medförs av studenterna . Speciellt i högstadiet och gymnasiet , har många studenter inte dags att sluta med sina skåp mellan klasser . Bär ryggsäck avses studenter inte slåss mot klockan försöker få till sina skåp och sedan till klass innan klockan ringer . Med en ryggsäck fylld med sina böcker , kan eleverna gå från en klass till en annan utan den stress som stannar vid sina skåp första .

ryggproblem

lika bra som ryggsäckar är att dagens studerande, bär ryggsäck utgör någon risk för problem. När du lägger upp vikten från alla böcker, bärbara datorer, bärbara datorer och andra objekt studenter bär i ryggsäckar på en regelbunden basis, har du en mycket tung ryggsäck. Denna vikt på fortfarande växande rygg och axlar kan orsaka axlar, nacke och rygg. Om den genomförs under långa perioder utan lättnad, sådan vikt kan faktiskt skada eller stam muskler, rygg och axlar.Att välja rätt ryggsäck och bär den på rätt sätt kan räcka långt att undvika dessa typer av problem. Banden bör vara breda och passa utan klämma . Eleverna behöver att bära ryggsäckar lämpligt och inte bara lyftsele dem över en axel . Vikten av en ryggsäck bör inte vara mer än 10 till 20 procent av studentens kroppsvikt . En lämplig ryggsäck bärs på rätt sätt kommer att bättre fördela vikt och något lindra skador som kan leda till sjukvård .

Danger

Ryggsäckar är stora , tunga och alla har dem . Få anser att en av deras kamrater kan ha något mer i åtanke i skolan än akademiker , umgås med vänner och sport . Vissa elever har mycket mer på sina sinnen , som skolskjutningar vittna . En ryggsäck är ett perfekt kärlet inte bara för böcker , men även för vapen . Valfritt antal vapen kan passa in i en ryggsäck . När som helst kan en student böjd på förstörelse rita ett vapen snarare än en bok i kappsäck .

Previous:nothing Next:hur man förebygger celluliter i hamstrings

Relaterade artiklar


 • vad som gör vattnet stanna i dina öron ?
 • skadliga effekterna av pensionering
 • tecken på en eventuell graviditet
 • vad är läget för de mänskliga njure ?
 • FDA: s regler för griskött
 • vad kroppen verksamhet måste lipider?
 • hur man kan bli av ringar under ögonen på barn
 • Vilka funktioner i phrenic artär ?
 • hur man lär sig om kroppsdelar
 • adaptiva trädgårdsarbete bidrag
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com