problem med korn grönt

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-10-23
Korn Green är ett tillägg som hälsokostbutiker och multilevel marknadsförare sälja. Enligt det nationella rådet mot hälsan Bedrägeri, är Korn Green en blandning av korn juice, brunt ris, och kelp skapad av den japanska hälsokost promotorn Yoshihide Hagiwara. Problem med Korn Green inkluderar ej verifierade påståenden om vitaminer och mineralämnen i detta tillägg samt påståenden om sjukdomar det förment botemedel.

bota sjukdom Påståenden

Säljare hävdar ofta att Korn Green är en effektiv behandling för många sjukdomar. Några initiativtagare hävdar att detta tillägg behandlar artrit, fetma och depression, samt cancer. The Food and Drug Administration gjorde ett företag som sålde Korn Green sluta hävda att det var en effektiv behandling för dessa sjukdomar, och beslagtog paket av korn Green som har märkts med overifierade hälsopåståenden.

Oegentlig märkning

Mat and Drug Administration tillåter försäljning av korn Green som kosttillskott. Kosttillskott endast får säljas som livsmedel, föreslår så all användning av Korn Green i en kräm, salva, hår produkt eller andra aktuella form att produkten säljs som medicin. Enligt Food and Drug Administration, Barley Green som ett läkemedel är reglerad som en ny drog, vilket innebär att säljarna inte har lämnat tillräckliga uppgifter för att hälsa myndigheterna att bevisa att denna produkt är en effektiv behandling för någon sjukdom.

Dyra Nutrition

Korn Green innehåller antioxidanter och vitaminer. Enligt National Institutes of Health , unga korn plantor ger mer antioxidanter när ätit än korn växter i senare skeden av utvecklingen . Detta tillägg är en dyr metod för att köpa dessa livsmedel . Enligt det nationella rådet mot hälsan Bedrägeri , många korn gröna säljare är multilevel marknadsföring företag som säljer detta tillägg , liksom andra kosttillskott , till ett högt pris .

Tillägg Instruktioner

Ett läkemedel som säljs för att behandla ett hälsotillstånd skall omfatta särskilda anvisningar för korrekt användning . Enligt Food and Drug Administration , måste en drog etikett ge tydlig vägledning till användaren , till exempel dos av ett läkemedel och frekvensen användaren ska ta läkemedlet . Många hygienkrav som marknadsförare hävdar Korn Green kurer, såsom cancer , kan inte vara lätt själv diagnosen och övervakas av en individ utan sjukvårdsutbildning .

Previous:nothing Next:Hur förklarar jag för barnen vikten av vitaminer & hälsa?

Relaterade artiklar


 • förekomst och orsaker till diarré hos barn
 • svamp blöjeksem i en baby
 • hur man ska bekämpa graviditet stretch märken
 • statliga stöd för barn med ADHD
 • diarré i en fem månader gammal baby
 • möjliga tecken på graviditet
 • graviditet försäkring i Indien
 • vad är den kemiska riskerna med rengöringsmedel på mat ?
 • tecknar en tjej är gravid
 • Medi-Cal kvalifikationer för par
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com