strategier för ungdomsvåld

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-10-25
Även oron påverkat ungdomsvåldet föräldrar , skolor och samhällen före Columbine , väckte denna tragiska händelse frågan i förgrunden i Amerika . Samhället som helhet nu granskar säkerhet i skolorna , liksom frekvensen av ungdomsbrottslighet och den resulterande skada . Folkhälsa tjänstemän , ofta i samband med skolor , söker kreativa strategier för att minska ungdomsvåldet .

Problem

Idag är barn dödar barn . Justitiedepartementet och Health och Human Services visar att i åldrarna både mord brottslingar och brottsoffer är i avtagande stadigt . Som Columbine och andra skottlossning i skolan visade så tydligt , problemet är inte isolerat till innerstäderna , men har spridit sig till förorten . En av 20 antagna ungfisk att vara rädd för att gå i skolan på grund av hot om våld under de senaste 30 dagarna , enligt en 1995 års undersökning av Institutionen för hälso-och Human Services ( DHHS ) .

Strategier

Folkhälsa erbjuder inga enkla lösningar på denna komplicerade fråga. Men flera strategier demonstrera kreativa ingripande tekniker . Allmän hälsa utbildning klasser kan ge en överblick över ungdomsbrottslighet . Skolor kan också erbjuda kurser våldsförebyggande. Bättre skola-förälder kommunikation för studenter att visa svårigheter hjälper att överbrygga klyftan . Som en del av detta , föräldraskap program som leds av skolan utbilda vuxna i tillägg till sina barn . Slutligen kan vissa högriskbarn går inte i skolan och behöver nås genom andra innovativa metoder.

.

program

DHHS har rapporterat om flera särskilda program som faktiskt har tagit upp ungdomsbrottslighet . Den fredsbyggare i Salinas , Kalifornien och Tucson, Arizona , skapade en skola atmosfär av fred för att minska aggressivt beteende. Lärare rapporterat en minskning av våldsrelaterade beteenden . I Illinois , visade en studie av högriskbarn i åldrarna 7 till 13 itu med problem i klassrummet-och genom grupp -och familj interaktion-minskad fientliga beteenden . I Richmond , Virginia , som används skolor en läroplan som erbjuder alternativ till ilska . En peer medling programmet ytterligare stärkt detta material . Programmet resulterade i förbättrad student beteende . Ett liknande program för årskurs skolbarn i Seattle , Washington visade jämförbara resultat.

Previous:nothing Next:Vilka är fördelarna med kurvor för kvinnor ?

Relaterade artiklar


 • enzymer för anfall hos barn
 • tecken på en hjärtinfarkt för kvinnor
 • vad som orsakar uppblåsthet innan en menstruationscykel?
 • äldre och värmeslag
 • hur man bär kompression strumpor
 • typer av effektiva skalor
 • hur mycket ska en 4 - årig pojke väger ?
 • vad är barn diabetes?
 • vad är puls syre?
 • kragarna och öroninflammation
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com