Medicare Part C vs Medicare Tillägg

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-04-28
När amerikaner blir berättigade till Medicare , vanligtvis på 65 år , de flesta är inte medvetna om att Medicare betalar endast cirka 80 procent av sina sjukvårdskostnader . För att få täckning utöver vad Medicare betalar , pensionärer har möjlighet att köpa en Medicare komplettera eller erhålla försäkring enligt Medicare Part C.

Hur Medicare Kosttillskott Arbete

Medicare kosttillskott , även kallad Medigap politik , erbjuds av privata försäkringsbolag , men övervakas av regeringen. Företag som erbjuder en särskild Medigap politik måste alla ge samma täckning , men kan sätta sina egna priser

Hur Del C arbetsplaner

Medicare Part C-. även kallad Medicare Advantage-erbjuds av privata försäkringsbolag som också tillhandahåller Medicare Part A och B -tjänster . Företagen avgör den nytta de kommer att erbjuda och vad de kommer att ta ut .

Kostnadsstruktur

Medicare kompletterar ta ut en månatlig premie , som omfattar nästan alla de tjänster som tillhandahålls . Enligt ett Del C plan , kommer kunderna att betala en mindre månatlig premie , men kommer att betala samarbete betalar för varje tjänst som tillhandahålls.

vilken väg att gå ?

I valet mellan ett Medicare komplement och en del C politik är en personlig . Medigap politik möjliggör enklare ekonomiska förvaltning, eftersom det oftast inga oväntade kostnader utöver de månatliga bidraget . Med del C politik , kostnaden för samarbete betalar med varje tjänst används kan lägga upp , men för seniorer som är allmänt friska kan den låga månatliga premier göra dem till ett ekonomiskt alternativ.

välja klokt

När en del C politik är inköpt, kan det vara svårt att släppa att täckning och återgå till ett Medicare tillägg . Försäkringsgivare vid denna punkt får vägra täckning eller ladda mycket högre premier .

Previous:nothing Next:pediatriska ependymoma

Relaterade artiklar


 • hur man handskas med åderbråck
 • hur man kan förhindra kvävning hos småbarn
 • hur man får de högsta ORAC per ounce
 • hur man hittar en kiropraktor i Colorado
 • hur man får regelbundna menstruationer
 • pediatriska ependymoma
 • Medicare Part C vs Medicare Tillägg
 • hur du tar bort celluliter naturligt och utan ansträngning
 • högspänningsledning linjer och potentiella hälsorisker
 • Vad betyder bokstäverna i slutet av min Medicare antal betyda ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com