hur man hittar en kiropraktor i Colorado

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-04-17
Steg att ta och saker att titta efter när du väljer en kiropraktor i Colorado . Om du inte vet vad kiropraktik är och vad ska leta efter, kommer denna sammanfattning av dig att komma igång

Du behöver : .
Internet anslutning för att söka
Önskan om kiropraktik tjänster .
Transport till läkaren .


1 .
Använd Google och skriv frasen hitta en kiropraktor . Sökmotorn kommer automatiskt att dra upp en karta över ditt område med några kiropraktorer identifieras .
2 .
recension sina webbplatser att göra noteringar om vad du gillar och vad du inte gillar . Det är svårt att döma någon baserat på deras hemsida, så vi föreslår att en person samråd.
3.
Vissa människor säger att de hade en dålig upplevelse gå till en kiropraktor. Har de besöker mer än en innan man bestämmer sig? Gör det till en vana att besöka minst tre kiropraktorer innan du fattar ditt beslut.
4.
Fråga vänner som de gick till och vad som var deras erfarenheter. Nå ut till den läkare du vill överväga att per telefon, e-post eller social webbplats som Facebook och ställa några frågor du kan ha. Be att få boka en telefon samråd.
5.
Olika kiropraktorer för olika folk. Leta efter en kiropraktor med erfarenhet av att hantera ditt problem (s). Be dem att prata med dig om de människor de har hjälpt till med liknande villkor.

Tips och varningar


 • flesta kiropraktorer erbjuder en gratis inledande samråd. Använd denna tid klokt att ställa dina frågor och lära sig om de tjänster som erbjuds. Låt läkaren veta i förväg din kolla olika kontor letar efter rätt passform.
 • utbilda dig på olika typer av kiropraktisk behandling tillgänglig . Detta innefattar läkare som är specialiserade på de tjänster du behöver .
 • När du bestämmer när och med vem man ska gå vidare med försiktighet vara beredd att betala för tjänster i ditt första besök, även om du har försäkringsskydd. Detta går långt i att bygga trovärdighet med din nya läkare .
 • Var försiktig med några extrema råd från andra eller till och kiropraktorer . Talesätt som " Gå inte till kiropraktorer de " crack du och din skada . " Detta är helt enkelt inte sant . Många kiropraktorer hand om spädbarn och barn och har mild förfaranden . Fråga kiropraktor och /eller hans patienter hur hans justeringar känsla . Du kanske blir förvånad .
 • Kiropraktik är en livsstil . Vissa människor väljer att gå för fortsatt månatliga checkups att stanna i anpassningen efter genomförd korrigerande vård . Vissa människor tror felaktigt detta innebär att du måste " gå för resten av ditt liv . "De som väljer att få vård , antingen för korrigering och /eller checkups vinna fördel. Väg pro's och con's och besluta om detta.


 • Previous:nothing Next:hur man kan förhindra kvävning hos småbarn

  Relaterade artiklar


 • hur man hittar en kiropraktor i Colorado
 • hur man kan förhindra kvävning hos småbarn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com