vad är en familj praktik läkare ?

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-05-11
Family Practice läkare , även kallad allmänläkare , är läkare med en MD eller DO grad att praxis övergripande allmänmedicin. Husläkare är specialiserade på att behandla alla aspekter av det mänskliga tillståndet under hela livet

Betydelse

Etablering försiktig med en familj praxis läkare är bra för förebyggande hälsovård , hantering av kronisk sjukdom, eller samråd för akuta tillstånd t. ex. influensa eller en jobbig hudutslag . Family Practice läkare är mer medvetna om specifika nyanser av familjesituationen.

Identifiering

Att hitta en läkare inom allmänmedicin omfattar titta upp lokala leverantörer i en grupp praktiken ett solo läkare på patientens försäkring plan , eller att beställa tid på remiss av en vän eller kollega . Prata med husläkare och mäta hur bekväm du känner med honom är nyckeln i att hitta rätt person att ta hand om din familj .

Funktioner

Att ta hand om hela människan är målet för en familj praxis läkare . Förstå patienten som individ i familjen tar hänsyn till de biologiska, sociala, känslomässiga och beteendemässiga aspekter på några kliniska problem .

Fördelar

träffa en läkare husläkare är bra för att varje medlem i familjen kan se samma läkare för medicinska frågor. Family Practice läkare arbetar som förespråkare för patienterna , är anslutna till specialister när det behövs och ha kunskap om ett brett spektrum av samhällets resurser för ytterligare support.

Överväganden

Att välja en läkare inom allmänmedicin över en annan specialist , till exempel en barnläkare eller invärtesmedicinare , har både fördelar och nackdelar . En familj praktiken läkare har kompetens inom alla åldrar, kön , organsystem och sjukdomar och kan se flera medlemmar av samma familj under ett besök . Specialister har mer utbildning inom ett valt område inom medicinen .

Previous:nothing Next:hur man kan strukturera och genomföra en sluta röka plan

Relaterade artiklar


 • hur man kan strukturera och genomföra en sluta röka plan
 • högspänningsledning linjer och potentiella hälsorisker
 • Vad betyder bokstäverna i slutet av min Medicare antal betyda ?
 • hur man hittar en kiropraktor i Colorado
 • pediatriska ependymoma
 • vad som påverkar blygdläppar storlek ?
 • gastropharyngeal refluxsjukdom
 • hur man handskas med åderbråck
 • Vilken typ av beteende blinkar ?
 • prostata abscesser
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com