vad är orsakerna till hängande öga?

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-05-24
Enligt den amerikanska regeringens MedlinePlus. com kan en hängande öga vistelse konstant eller gradvis bli sämre . En hängande öga är mer märkbart när bara en sida slokar . Det finns många orsaker till ett hängande öga och några orsaker är normala såsom åldrande. När människor åldras kan vävnaderna runt ögat börjar sloka som kollagen och elastin bryts ned . Kollagen och elastin fibrerna i huden som stödjer de underliggande strukturerna i huden att behålla ett ungdomligt utseende . Om en hängande öga tänds plötsligt är det oftast orsakas av en underliggande sjukdom.

Stye

En stye är en tillväxt i ögonlocket som tillfälligt kan orsaka en hängande öga. En stye kan utvecklas när körtlar i ögonlocket bli infekterade med bakterier. Ett annat namn för stye är hordeolum, och detta kan hända i alla åldrar. Gnugga dina ögon lock ofta kan orsaka en stye att utvecklas. Passform försvinner vanligen på egen hand, men de kan behandlas med OTC-läkemedel såsom Similison stye Relief. Passform kan förhindras genom att tvätta händerna och hålla dem borta från ögonen.

Myasthenia gravis

Enligt MedlinePlus. com är myasthenia gravis en neuromuskulär sjukdom som orsakar svaghet i musklerna från en onormal immunsvar. Denna svaghet leder öga hängande och andra symtom som dreglar och trötthet. Behandlingar kan hjälpa patienter leva ett normalt liv genom att sjukdomen i remission. Mediciner som neostigmin eller pyridostigmin används för att förbättra kommunikationen mellan muskler och nerver. Kirurgi på ögonmusklerna eller sjukgymnastik kan också bidra till att minska symtomen .

Nervskada

En nervskada är en annan orsak till ett hängande öga . Detta kan ske från en bilolycka eller annan typ av skada där musklerna i ögonlocket skadades allvarligt. Kirurgi är ofta behövs för att åtgärda problemet och hjälpa en person att återfå normal funktion i ögonen .

Bells Palsey

The Cure Forskning hemsida säger Bells Palsey är en sjukdom som också kan orsaka hängande ögon . Detta villkor är en typ av ansiktsförlamning som orsakar muskler i ansiktet för att sloka . En person kan utveckla detta problem vid något tillfälle i livet , men det är mer vanligt hos äldre personer. Bells Palsey ibland orsakas av andra bakomliggande medicinska tillstånd som borrelia .

Previous:nothing Next:Vilka vanliga skelettet skador ?

Relaterade artiklar


 • billiga presenter för vårdhem invånare
 • hur du kan donera plasma i Arizona
 • ansvar moderskap sjuksköterskor på sjukhuset
 • prostata abscesser
 • puberteten hos kvinnor
 • kan du ägglossning mer än en gång per månad?
 • gastropharyngeal refluxsjukdom
 • hur man hittar en kiropraktor i Colorado
 • tecken och symtom på en falsk graviditet
 • listan över viktiga fettsyror som finns i bröstmjölk
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com