vad som orsakar ljusblixtar i ögonen?

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-05-25
Den All About Vision hemsida säger blinkar, även kallad fläckar eller grumlingar, inte alarmerande eftersom de är ofarliga. Detta blinkar orsakas ofta av oupplösta partiklar gel i din synfält. Gelpartiklarna bryta från bakre delen av ögongloben. Eye blinkar är normala ibland, men om du ser flera ljusblixtar på en gång, kan detta tyda på att näthinnan är loss från baksidan av ögat, som kallas näthinneruptur distans.

Skallskador

En huvudskada är en viktig orsak till ljusblixtar . Ett slag mot huvudet eller skada från en bilolycka kan orsaka näthinnan att riva , vilket resulterar i ljusblixtar . Om näthinnan inte riva , kan blinkar komma från andra skador på ögat . En person med en huvudskada kan också känna en varm känsla i ögonen också.

glaskroppen Blödning

glaskroppen blödning , även kallad blödning , är en annan orsak till ljusblixtar i ögonen . Denna blödning är ofta resultatet av en skada eller andra faktorer , såsom diabetes , inflammation eller närsynthet . En person som är närsynt inte kan se klart långt borta. Allt ser nära klara upp inom kort avstånd, men dessa människor ofta har svårt att se vägskyltar eller andra föremål som är långt borta. Ögoninfektioner eller kataraktoperation kan orsaka inflammation. Dessutom kan YAG ögat laserkirurgi orsakade också blödning, vilket leder till ljusblixtar.

Migrän

Den åldrande ögat Webbsida säger migrän kan också orsaka ljusblixtar. Migrän är allvarliga ofta invalidiserande huvudvärk som kan hända i alla åldrar. Ljusblixtar kan komma och gå med smärtan som orsakar lidande för den drabbade personen en migrän.

blinkar är en följd av spasmer i blodkärl i hjärnan. Detta kan också ge synnedsättning och yrsel stoppa en persons dag och tvingar honom att vila och återhämta sig. Blinkar kan visas som streck eller bollar av ljus. Migrän brukar påverka kvinnor och tonårsflickor, men alla i alla åldrar kan drabbas av denna typ av huvudvärk. Läkemedel eller skott för att få sova kan bidra till att bekämpa migrän förutom att minska stress. Ibland migrän orsakas av en underliggande sjukdom så om du har haft , söker medicinsk behandling för en korrekt diagnos .

Previous:nothing Next:vad är orsakerna till hängande öga?

Relaterade artiklar


 • hur man får de högsta ORAC per ounce
 • öra lukt & klåda i ett barn
 • hur man får regelbundna menstruationer
 • överbelastning och snabb andning på ett barn
 • listan över viktiga fettsyror som finns i bröstmjölk
 • Vilka vanliga skelettet skador ?
 • Medicare Part C vs Medicare Tillägg
 • hur du kan bidra till en HSA
 • högspänningsledning linjer och potentiella hälsorisker
 • kan du ägglossning mer än en gång per månad?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com