Hur man naturligtvis sänka högt blodtryck - spets fem - stödsystem

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-06-29
" Det är tips för hur du naturligtvis sänka ditt höga blodtryck . Snarare du använder dessa tips för dig eller om du använder dem för att hjälpa din älskade ( som jag göra) , bör dessa tips vara till stor hjälp . " Tips Fem är att ha ett stort stöd system .

med ett stort stöd systemet i någon situation är en bra sak . Livet känns svårt nog utan att ha dem bör du kunna se att stöd vända på dig och lägger till frågan istället för att stödja . Det känns bra att ha andra runt omkring som kan relatera till och visa medkänsla mot det som håller orsakar dig att snubbla . Med ett stödsystem är ett annat naturligt sätt att hjälpa till att sänka högt blodtryck . Låt oss titta på bra sätt att hitta det stödsystem som är rätt för dig

Du behöver : .
Willing individer
Willing grupper .
Willing Self .


1 .
Tala med din familj om din önskan att sänka ditt höga blodtryck . ANVÄND din familj som en filial i DITT SUPPORT SYSTEM :

Familjestöd är avgörande i detta arbete . Om alla andra branscher i systemet fungerar , men de du håller kära inte stöder din insats för att sänka ditt höga blodtryck sedan din stress nivå kan mycket väl vara samma . Naturligtvis är det bra att hitta din egen fred, men med din familj där som backar upp dig är fred i sig . Låt dem arbeta med dig att behålla dina mål för att hålla blodtrycket nere. Stå till svars inför dem .
2 .
se till att nämna din insats sänka ditt höga blodtryck för att dina vänner och även din medarbetare. ANVÄNDNING vänner och arbetstagare som en del av ditt stöd SYSTEM :

Inte alla kommer att förstå vad deras roll bör vara att hjälpa dig att behålla ditt blodtryck . Inom dina vänner och kollegor att du kanske kan hitta en annan gren till ditt stödsystem . Det är dessa människor som kan hjälpa dig att hålla ansvarig när familjen är inte runt . Låt dem veta att du minskar din natrium , kan du ha någon som kommer att vara säker att få den till er kännedom att vad du ska stoppa i munnen är full av natrium . Låt dina vänner veta om du tränar mål , kan de bara vill delta i.
3 .
TA ETT STEG OCH HITTA PÅ OCH STÄNGA line support grupper som kommer att ge de nedre Ditt höga blodtryck och hålla ner den. Ta detta steg för att kunna växa Support System:

stödgrupper kan vara mycket roligt . Om du är mer av en ansikte mot ansikte typ av person , sök efter en ansedd grupp i närheten av där du bor . Om du är bättre med virtuell kommunikation , se resurserna nedan som kommer att hjälpa till att hitta rätt virtuell stödgrupp för att lägga till din stödsystem . Nu gör bra !

tips och varningar


 • Jag är inte någon expert , bara en vän !
 • Rådgör med din läkare eller göra omfattande forskning på naturlig läkning


 • Previous:nothing Next:hur man lindra rygg , bäcken , eller höftproblem

  Relaterade artiklar


 • vad är vanliga och oregelbunden menscykel?
 • magnesium och kalciumtillskott under graviditeten
 • skunk spray effekter på människan
 • om låg-dos acetylsalicylsyra
 • hur man undviker sjukdomar under influensasäsongen
 • perimenopausal testosteron
 • Hur man naturligtvis sänka högt blodtryck - spets fem - stödsystem
 • hur man undviker halsfluss
 • hur sluta doppa
 • tecken och symtom på en falsk graviditet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com