Vad händer på en hälso-screening?

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-06-07
Hälsokontroller är en serie tester som läkare och sjuksköterskor använder för att utvärdera din hälsa. Hälsokontroller kan ske på hälsa mässor, kontor arbetsgivare, på plats kliniker eller samhällsaktiviteter wellness, utöver en läkarmottagning. Även om hälsokontroller varierar beroende på inställningen och hur detaljerad en screening du genomgå, alla följer samma grundläggande förfarande

fullständigt svar

Ainsbury hälsoundersökningar konstaterar att det första steget är att fylla i ett frågeformulär om din kost, motion, livsstil och familjen sjukdom. Ibland kallas en riskbedömning, vårdpersonal använda resultaten för att kunna avgöra vad screeningtest du kan behöva eller de områden som läkaren bör fokusera på.

Base Mätningar

En sjukvårdspersonal kommer att mäta din vikt, längd och blod tryck. Hon får använda mätningarna från din vikt och längd beräkna dina body mass index, eller BMI, och rangordna resultaten för att se om dina mått är inom sunda värderingar.

Screen för sjukdomar

NIH Medical Encyclopedia konstaterar att hälso-och sjukvårdspersonal kommer att välja specifika screeningtest baserade på resultaten av din hälsa riskbedömning-som visar var du kan vara i riskzonen för vissa sjukdomar-samt dina mått bas, ålder och kön.

diskutera potentiella problem

hälsokontroller är en bra tillfälle att diskutera klagomål som du kan ha som kan påverka din hälsa . Eftersom målet med hälsokontroller är att identifiera potentiella problem innan de utvecklas , not problem som andfåddhet , yrsel , trött känslor , sömnstörningar eller problem med aptit .

Schema Follow- Up

Läkaren kommer att identifiera eventuella test som kräver ett nytt besök eller beredningen, som fasteglukos prov eller en komplett kolesterol panel , och kommer att schemalägga en ny tid . Mayo Clinic konstaterar att om inte läkaren har allvarliga bekymmer, följ flesta hälsoundersökningar upp skulle inträffa under din regelbundna årliga checkup.

Previous:nothing Next:tecken och symtom på utomkvedshavandeskap brott

Relaterade artiklar


 • hur man kan stoppa en blodig näsa snabb
 • billiga presenter för vårdhem invånare
 • hur man kan minska ditt barns risk för pediatriska fetma
 • neonatal hypertoni
 • vad som orsakar ljusblixtar i ögonen?
 • öra svamp behandlingar
 • hur man hittar en kiropraktor i Colorado
 • hur du enkelt förbättra din familjs hälsa
 • hur man minimerar risken att smittas av kirurgiska och andra infektioner samtidigt på sjukhus
 • hur man kan hantera familj sjukdomar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com