Vilka är fördelarna med palmolja i hår & hud?

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-06-11
Den amerikanska Palm Oil Council säger palmolja är mer än bara en varje dag vegetabilisk olja. Palmolja är rik på antioxidanter som vitamin A och E. Dr. Betty Kamen rekommenderar palmolja på grund av dess höga halter av vitamin E för att skydda hudceller och förbättra den allmänna hälsan. Hon har en doktorsexamen med examen grader i psykologi och näringslära. Dr Kamen säger också att palmolja innehåller vitamin D och K, som inte finns i andra oljor. De rika näringsinnehåll i palmolja gör den idealisk för ditt hår och hud .

Fukt

Vattenhalten i palmolja är mycket fördelaktigt för hår och hud. Denna olja innehåller lipider och mättade fetter som ger näring till håret , vilket eliminerar torrhet . Palmolja kan vara en djup hår-konditioneringsbehandling . Enkelt gäller palmolja i vått hår och sätta på en duschmössa . Skölj efter 30 minuter eller sova med den behandling på natten .

fukt pärlor i palmolja kommer att förbättra strukturen och kvaliteten på ditt hår genom att göra dina lås mjuka och hanterbara . Palmolja kan också vara en fuktkräm för din hud . Din hud absorberar allt du sätta på den , och palmolja är en naturlig ersättning för en kemisk-baserad fuktkräm . Efter rengöring , bara gnida palmolja i ansiktet och kroppen med cirkelrörelser. Oljan är lätt och kommer inte att täppa till porerna .

Antimikrobiella

Palmolja innehåller naturliga antibakteriella medel att bekämpa akne bakterier . Använda palmolja på din hud kan bidra till att upprätthålla återfuktad , men ändå klar hud . Torrhet kan faktiskt leda till att huden blir irriterad och känslig , vilket kan leda till akne . Palmolja är bra om du har en klippa eller skrapa på huden , eftersom oljan kommer att döda bakterier . Denna antibakteriella olja är också bra för ditt hår och hårbotten eftersom det kan förhindra hårbotten akne och torr hårbotten .

Näringsämnen

Palmolja är rik på viktiga näringsämnen. Dessa vitaminer är viktiga för friskt hår och hud . Vitamin A och E är fri radikal neutraliseraren . Fria radikaler är oparade molekyler i kroppen som orsakar förstörelse av dina celler . Dessa vitaminer bekämpa fria radikaler , hjälper till att skydda och bevara dina celler , vilket leder till friskare hår och hud. När hår saknas näring , kommer du att ha torrt och sprött hår .

Previous:nothing Next:hur du gör din egen viral ansiktsmasker

Relaterade artiklar


 • neonatal hypertoni
 • Mat & träningstips
 • om låg-dos acetylsalicylsyra
 • hur du döljer hälsosam mat så att din familj kommer att äta den
 • hur du kan förbättra ditt immunförsvar för att undvika sjukdom
 • prostata bort smärta
 • högspänningsledning linjer och potentiella hälsorisker
 • vad som orsakar ljusblixtar i ögonen?
 • hur man använder bambu träkol som renare hem luft
 • hur man vet vad vitaminer ska jag ta
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com