efter klimakteriet hormonell obalans

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-06-08
Menopausala kvinnor sannolikt är diagnostiserad med en hormonell obalans , vilket är en onormal stat . Målet är att försöka återställa hormonbalansen så att du mår bättre . En kvinna anses helt klimakteriet när hon har gått 365 dagar eller ett år utan en menstruation . Samtidigt är hon betraktas som passerat klimakteriet

sköldkörtelfunktion

Mer än en femtedel av alla kvinnor i klimakteriet i USA diagnostiseras med en sköldkörtelsjukdom , enligt Womentowomen . com. Oftare än inte , är diagnosen en trög sköldkörtel , som kallas hypotyreos . Detta villkor dyker ofta upp under klimakteriet .

Vad händer när kvinnan åldras

Dr Richard skäms , en examen från Harvard och University of Pennsylvania som har varit i privat praktik i 25 år , berättar att låg sköldkörtelfunktion ofta förbises av kvinnor i klimakteriet . Låg sköldkörtelfunktion är vanligt som kvinna åldrar , och ironiskt nog är mer sköldkörtelhormon behövs under perimenopause och klimakteriet övergångsperiod. När det inte finns tillräckligt med sköldkörtelhormon produceras uppstår obalans .

Over- Hypotyreos

En kvinna kan ha borderline låg sköldkörtelfunktion och sedan slinka in i öppen-hypotyreos med uppkomsten av klimakteriet . Om hon tar hormonersättningsterapi , östrogen ökar globulin , som binder upp sköldkörtelhormon i hennes blodomlopp . Detta bunden hormon inte kan komma in i cellerna och gör det metabola arbete som det är tänkt.

Hormonella Fluktuationer

Om du är fruktansvärt symtomatiska under perimenopause och klimakteriet, kan hypotyreos förvärra symtomen som orsakas i stor del av fluktuerande och sedan minskande nivåer av östrogen och progesteron . Syntetiska sköldkörteln kan behandla detta tillstånd eller en receptfria sköldkörteln booster kan läggas .

Potentiella

Korrigera ett sköldkörtel fel med läkemedel kan återställa ditt system till det normala och dina andra klimakteriet symtom kanske inte är så flagranta . Om du tar HRT , kan du behöva mindre östrogen för att kontrollera dina symtom. Sköldkörteln läkemedel kan också lindra klimakteriebesvär andra symtom som sömnlöshet , irritabilitet och atrofisk vaginit .

Previous:nothing Next:prostata bort smärta

Relaterade artiklar


 • hur man kan stoppa en blodig näsa snabb
 • Vilka vanliga skelettet skador ?
 • hur man hittar en kiropraktor i Colorado
 • Vad betyder bokstäverna i slutet av min Medicare antal betyda ?
 • öra svamp behandlingar
 • hur man sköter om en näsblödning
 • vad är en familj praktik läkare ?
 • vad som påverkar blygdläppar storlek ?
 • Hur man använder en digital SPRIDARE
 • hur man kan strukturera och genomföra en sluta röka plan
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com