holistisk medicin kontra traditionell medicin

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-06-24
Traditionell medicin som en följd av makt vetenskaplig forskning , men motståndare hävdar att den behandlar symptomen i stället underliggande orsaker. Holistisk medicin behandlar kroppen som en helhet och erkänner kropp och själ är en enhet . Traditionell medicin erbjuder framsteg inom kirurgin som räddar liv-dessa framsteg är inte möjligt med holistisk medicin

Fördelar med traditionell medicin

Traditionell medicin drivs av vetenskapliga framsteg , och erbjuder sådana underverk som lever och andra stora organtransplantationer, C- sektionen Födda utan som många kvinnor skulle har dött i barnsäng och förmågan att kirurgiskt utvinna tumörer . Det finns nya framsteg varje dag vid behandling av cancer och andra aggressiva sjukdomar. Ändå traditionella metoder har sina begränsningar-det ena är att själva sjukdomen behandlas snarare än den underliggande orsaken. Förespråkare för holistisk medicin tror att läkarna fick sin examen genom att upprepa vad de fick lära sig och inte ifrågasätta processen-det är därför vad de gör är "-klipp och-torkas. " De tror att en helhetssyn är en förebyggande en och en att man ska använda så att de inte hamna behöver transplantat, invasiv vård.

Akupunktur

Akupunktur använder små nålar på strategiska platser i kroppen för att stimulera energi livskraft eller "chi". Traditionella läkare som rekommenderar den tror att den stimulerar nervcentra, vävnader och muskler för snabbare läkning. Akupunktur används för ryggont och huvudvärk lättnad, stress, depressio, och även infertilitet.

Chiropractic

Kiropraktik är primärt används för att lindra rygg-och nackvärk, och arbetar på förutsättningen att din ryggrad och skelett struktur de "boende" för ditt centrala nervsystemet. Om ben är ur läge i ryggmärgen , kan de komprimera vitala nerver som styr andra delar av kroppen och orsaka sjukdom . Många människor är mycket nöjda med de resultat som de har med kiropraktik vid smärtlindring i motsats till de alternativ som erbjuds av traditionell medicin (drag eller ryggkirurgi ) .

Homeopati

Homeopatiska läkemedel fungerar på principen att om många något kan orsaka vissa symptom , en minimal mängd av samma ämne kommer att lindra dessa symptom . Tillväxten i användningen av denna behandling i USA har varit runt 25 till 30 procent per år , och det sägs vara extremt effektiv . Haken är att det finns så många rättsmedel som att det tar en hel del tid ( och några försök och misstag ) för att hitta den rätta .

Örtmedicin

växtbaserade läkemedel har funnits i hundratals om inte tusentals år , och många människor besöker deras hälsa butiken varje dag för att köpa välkända växtbaserade förkylning eller gottgörelser influensa . Dessa åtgärder kommer från många forntida samhällen samt från den indianska samhället , och inkluderar välkända örter som ingefära för att föra på mens och silverax för klimakteriet-relaterade värmevallningar.

Previous:nothing Next:hur man rengör leksaker med en Clorox klorlösning

Relaterade artiklar


 • hur du kan donera plasma i Arizona
 • listan över viktiga fettsyror som finns i bröstmjölk
 • vad som orsakar ljusblixtar i ögonen?
 • hur man kan stoppa en blodig näsa snabb
 • låg bröst känslighet problem
 • vad är vanliga och oregelbunden menscykel?
 • hur man får vredesterapi för barn
 • tecken och symtom på en falsk graviditet
 • Vilka är riskerna med att använda örondroppar i ögat?
 • Hur man använder en digital SPRIDARE
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com