hur du döljer hälsosam mat så att din familj kommer att äta den

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-06-04
Familjer kan vara kräsen om de livsmedel de äter och det är inte bara de barn som vägrar att äta hälsosam mat . Dölja hälsosam mat så att du kan få din familj att äta det kan tyckas vara ett trick och en orättvis sådant, men det kan leda din familj på vägen till en hälsosammare framtid . Ibland gömmer maten är det enda alternativet du har att få din familj att äta den

Du behöver :
en trasa eller handduk


1
<. br > Tänk på dofterna av livsmedel . Vissa livsmedel , som lök , har en mycket stark lukt och du kan inte gömma lök i något som har en mindre stark lukt eftersom lök lukten kommer övermanna andra livsmedel. När du vill dölja en hälsosam mat måste du se till att lukter inte kollidera och ge bort som du gömmer matvaror andra .
2 .
Smaka på maten innan du presentera den för din familj . När du kommer med ett nytt sätt att dölja något hälsosamt , bör du smaka att se till att de smakar inte strider eller inte är uppenbara innan du ger det till din familj . De flesta picky ätare kan inte prova något , men om de har smakat maten innan och det är uppenbart från smaken de kommer att upptäcka att du gör detta och kan vägra att äta om de inte se dig laga mat. Barn kanske inte inser det, men en vuxen ofta .
3 .
Var försiktig med allergier . Ibland är picky eftersom de är allergiska . Som förälder är du sannolikt att få veta vad dina barn är allergiska mot , men ibland din make /maka eller andra i familjen som bor hos dig kanske inte ge dig information om alla sina allergier , så se till att den mat du tänker gömma är inte något de är allergiska mot .
4 .
Var försiktig med att bli sedd när det döljs friska objekt i din matlagning . Barnen kommer ofta inte inser att du gör detta , men det är lättare att undvika klagomål och gnäll genom att inte låta dem se dig än att stå ut med det om de gör det. Cook när de inte ser och du kan undvika det hela .


Previous:nothing Next:hur man undviker förkylning effektivt

Relaterade artiklar


 • hur man handskas med åderbråck
 • hur du kan bidra till en HSA
 • hur du kan donera plasma i Arizona
 • hur man använder bambu träkol som renare hem luft
 • hur man handskas med graviditet och förstoppning
 • hur man kan strukturera och genomföra en sluta röka plan
 • kan du ägglossning mer än en gång per månad?
 • Mat & träningstips
 • digital mammografi vs analog mammografi
 • vad är orsakerna till hängande öga?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com