hur man berättar när du bör undvika att ta acetylsalicylsyra

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-06-02
Det har varit hype i flera år att ta acetylsalicylsyra kan hjälpa till att undvika hjärtinfarkt och stroke , vilket många äldre människor vänder sig till denna över disk medicin för att sänka deras oro deras hjärta. Även om det finns sanning i uttalandet att acetylsalicylsyra kan bidra till att förhindra hjärtinfarkt och stroke , det finns tillfällen när det inte är nödvändigt och kan faktiskt vara skadligt

Du behöver :
Håll kroppen stark


1 .
Titta på ditt hjärta hälsa innan du börjar ta acetylsalicylsyra. Även om detta är fördelaktigt för ditt hjärta , om du inte har några hjärtproblem det faktiskt kan vara mer skada än nytta . Aspirin har risken för magsår och när du egentligen inte behöver det för hjärthälsa , kan förmåner sänkas och risken för andra problem .
2 .
Tänk på din ålder . Samtidigt få äldre kan få dig att vända dig till aspirin för att förebygga stroke och hjärtinfarkt , den ålder du är faktorer i beslutet . Är bara medelålders inte alltid sätta dig i riskzonen för hjärtinfarkt , men när man blir äldre risken för blodpropp är högre , kanske så äldre människor anser att prata med sina läkare om att ta acetylsalicylsyra.
3 .
beakta risken för stroke . Hjärtattacker är inte de enda anledningen till att människor tar acetylsalicylsyra. Stroke är en annan fråga . När man tittar på risken för stroke , vill du överväga ditt blodtryck och kolesterol , liksom om du har diabetes . Om du har diabetes , högt blodtryck och höga kolesterolvärden , vill du tala med din läkare innan du tar acetylsalicylsyra. Din läkare kan föreslå något annat , beroende på din situation .
4 .
Om du är osäker på när du ska ta acetylsalicylsyra, fråga din läkare. Det finns många hälsofördelar med acetylsalicylsyra som ibland är större än riskerna förknippade med den , så när du tvivlar på din specifika situation , be en läkare .


Previous:nothing Next:hur man kan minska ditt barns risk för pediatriska fetma

Relaterade artiklar


 • hur man berättar när du bör undvika att ta acetylsalicylsyra
 • vad som påverkar blygdläppar storlek ?
 • hur man får de högsta ORAC per ounce
 • öra svamp behandlingar
 • hur du kan bidra till en HSA
 • hur man får regelbundna menstruationer
 • hur man kan stoppa en blodig näsa snabb
 • hemlagad klia remover
 • Medicare Part C vs Medicare Tillägg
 • hur man använder bambu träkol som renare hem luft
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com