hur man får vredesterapi för barn

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-06-17
Barn saknar den coping mekanism som vuxna har och ofta reagerar med ilska när de inte borde . Ibland är det så enkelt som besittning konflikter som en favorit leksak som spelas av en annan barn . Däremot kan ilska vara deras sätt att uttrycka sina känslor när avslås eller bara höra att göra något de inte vill idag . I svåra fall ilska är resultatet av familjen situationer att barnet har någon kontroll över och ingen hjälper dem att klara , exempelvis skilsmässa . Föräldrar behöver veta hur man får hantera ilska för barn och fortsätta hjälpa om det bedöms vara nödvändigt
1 .
Uppmärksamma där ilskan kommer ifrån . Doctor Marian Marion en tidig barndom pedagog som samråder med eHealth förklarar de olika stressframkallande triggers i barn som kan leda till ilska utbrott . Dessa inkluderar argument över sina ägodelar , bli fysiskt misshandlad av ett annat barn en sådan skjuts eller knuffat , bli retad eller mobbad av andra barn , inte ingår i lekgrupper med sina kamrater och envishet , helt enkelt inte vill göra vad de håller på att ombedda att göra . När orsaken till ilska realiseras en bestämning av huruvida behandling är nödvändig kan bedömas . ( Se Resurser för Link )
2 .
Rådgör med din husläkare . Terapin Network rekommenderar att , om du har fastställt att ditt barns ilska teckningsoptioner hjälp utöver vad du kan som förälder . Din barnläkare kan bedöma situationen och hjälpa dig att hitta en terapeut eller psykolog som kan hjälpa ditt barn hantera sin ilska . Du hittar även resurser för att hjälpa dig med ditt barn på ditt lokala psykisk hälsa kontor och eventuellt genom dina anställda biståndsprogram om din arbetsgivare erbjuder en . ( Se Resurser för Link )
3 .
Börja hemma . Start ilska ledarförmåga i hemmet . Anger Management tips , en webbplats för att hjälpa föräldrar hantera arga barn , ger råd som hjälper börjar hemma . Börja med att hjälpa ditt barn lära sig att känna igen när de blir arga . Lär dem några av de fysiska tecken som kommer att hjälpa märker då som andas snabbare , deras ansikte blir röd eller sina muskler skärpning .
När barnet känner igen när de är arga lära dem att lugna ner sig med hjälp av djupandning och räkna baklänges . Du måste vara upprepande med detta och påminn ditt barn när de blir arga att andas och räkna .

Barn reagerar ofta med ilska helt enkelt eftersom de inte kan kommunicera vad de verkligen känner . Prova att ge dem papper och kritor och få dem rita vad de känner . Det spelar ingen roll om du kan lista ut vad de drar är poängen för dem att frigöra det och kommunicera det . ( Se Resurser för Link )
Hjälp
ditt barn hantera ilska och du hjälper till att skapa en välbalanserad vuxen som kommer att kunna hantera sin ilska och andra känslor . Childhood ilska överväldigar och förvirrar barnet , tips använder för att lära dem att hantera det och nå ut till hjälp när du ser att du behöver det .


Previous:nothing Next:hur man kan stoppa tredje skador rökning

Relaterade artiklar


 • hur man skapar en medicinsk genogram
 • neonatal hypertoni
 • hur man sköter om en näsblödning
 • vad är orsakerna till hängande öga?
 • hur man minimerar risken att smittas av kirurgiska och andra infektioner samtidigt på sjukhus
 • Vilka är fördelarna med palmolja i hår & hud?
 • magnesium och kalciumtillskott under graviditeten
 • användningar av ett stetoskop
 • hur man handskas med graviditet och förstoppning
 • puberteten hos kvinnor
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com