hur man lär sig och acceptera förändringar i seniorer

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-06-28
Ålder gör allting olika för alla . Seniorer beteende är ibland så anmärkningsvärt att nära och kära behandla dem därefter när de är i närheten . Jag har arbetat med äldre i många år och hittade några förändringar äldre önskar att folk skulle lära sig och acceptera . Dessa kan hjälpa dig med din förälder och grand förälder vård någon dag . Barn i alla åldrar kan bidra i denna process och få en hel del också
1 .
Lära sig att acceptera förändringar och agera därefter till äldste kan leda till en bra relation mellan dem och dig , även om de högre är inte familjen . Det är ett enkelt sätt att inkludera seniorer i ditt liv oavsett vad deras nuvarande hälsotillstånd är . Lyssna på vad de har att säga om vad de behöver är mycket viktigt för deras trygghet och lycka.
2 .
Hörseln är inte alltid minskat , så inte prata högt om inte personen frågar du upprepa saker ofta . Vid den tiden kommer du att vara medveten om deras behov . När en hög röst talas , den har en hårdhet som kan låta som ilska eller misstas för störning också . Äldre gillar din mjuka röst och inte högt prata .
3 .
Sömn är inte alltid lätt under en natt för de äldre . En tupplur kan behövas i mitten av dagen för dem att få tillräckligt med sömn för att må bra . Försök att planera korta utflykter så tupplur kan vidtas och inte missat .
4 .
Titta på fakta av tänder och tandkött är gammal också . Försök att tänka på en måltid som kan ätas med glädje om du bjuder in en äldre att äta hemma . Du kan även erbjuda att skära upp deras kött eftersom de används för att göra det för dig när du var barn . Det vore uppskattat om du hade att erbjuda och låta dem få en chans att acceptera det eller nedgång . Ta reda på om det finns begränsad mat och laga mat därefter.
5 .
Inkludera ledande på ett säkert aktivitet och en som kommer att göras med värme och komfort också . Starta bilen så det är varmt på vintern , innan man tillåter de högre för att få den bilen . Ta ett varv filt för komfort eftersom cirkulationen är ibland nedsatt med åldern . Ta din äldre 's arm så han kan säkert känna ert stöd i att gå på is eller snö . Erbjud din hjälp eller ta med några hjälpmedel så att säkerheten kommer att beaktas.
6 .
Be din högre så att du vet när de vill ska tas med hem . Informera äldre av giltighetstiden för en verksamhet och låta dem bestämma om de vill delta i detta evenemang . Vara flexibel med dina mål för en part eller affär och acceptera deras omdöme själva vill delta eller inte för de planerade åtgärderna.


Previous:nothing Next:Hur du tar hand om dina linser rätt

Relaterade artiklar


 • om låg-dos acetylsalicylsyra
 • Hur sluta röka utan fläckar
 • Hur man naturligtvis lätt kolik hos ditt barn
 • användningar av ett stetoskop
 • vad är orsakerna till onormala funktioner hos spädbarn ?
 • hur man väljer minne kosttillskott
 • perimenopausal testosteron
 • hur man handskas med åderbråck
 • prostata abscesser
 • är det normalt för ett barn att ha illaluktande gas?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com