hur man minimerar risken att smittas av kirurgiska och andra infektioner samtidigt på sjukhus

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-06-01
En studie från 2006 till 2009 fann man att patienter och deras familjer , efter operation eller efter sjukhus av andra orsaker , spenderade $ 1810000000 dollar för att bli av infektioner kontrakterade medan på sjukhuset . Det finns några grundläggande steg som kan vidtas för att hjälpa till att försäkra hälsa och välbefinnande hos personer med kirurgi , gå till akuten eller på sjukhus

Du behöver : .
Information om hur ett sjukhus desinficerar och rengör rum , steriliserar kirurgiska instrument och desinficerar rum där operationer utförs .
.
Information om förfaranden akuten .
.


1 .
Se sjuksköterskor, biträden , läkare , hemhjälp och annan sjukhuspersonal bära handskar vid vård av dig och din familj . Kontrollera också att se att alla sjukhusets personal får lära sig korrekt handtvätt tekniker och testas årligen på dessa tekniker .
2 .
Watch för att se till personalen att tvätta händerna noggrant med tvål och vatten i rummets sjunka både före och efter gör icke medicinska saker för dig eller familjemedlemmar som att ändra lakan , uppfriskande lådor av vävnad , tandkräm , tvål osv
3 .
Kontrollera finns är en behållare av något slag i rummet eller strax utanför dörren för att avyttra handskar , sprutor och allt med blod på den och att den har röda märkningen, eller en röd liner med ett lock .
4 .
Se till att sjuksköterskor eller läkare inte lämnar förbandsgas bandage eller liknande som har tagits bort från dig eller en familjemedlem om den golvet , sjunka eller andra rum yta .
5 .
Om möjligt titta hushållning personal när de städar rummet , se till att de handskar och torka av handfat, toalett , badrum , tabeller , och andra ytor med ett desinfektionsmedel och att de kan kasta alla pappershanddukar, trasor eller andra föremål som används vid rengöring .
6 .
Kontrollera att duschar och badkar rengörs noggrant med desinfektionsmedel , inklusive duschmunstycke .
7 .
Se soptunnor töms dagligen eller när den är full . Om du observerar skräp eller andra föremål på sjukhuset våningen be om en hushållerska , sjuksköterska eller sjuksköterskor medhjälpare för att plocka upp .
8 .
Fråga sjukhus administratörer , läkare eller annan personal hur kirurgiska instrument är steriliserade och förpackade för att hålla dem sterila , hur länge kirurgiska verktyg finns kvar på bordet innan själva operationen äger rum och vilka riktlinjer och rutiner för att säkerställa patientens hälsa.
9.
Se kirurgiska medhjälpare och sjuksköterskor, läkare (er) som utför operationen och eventuella observatörer (studenter) är bära sterila täcker över sina skor, har håret helt täckt med kirurgiska mössor, skrubba sina händer och armar noggrant med tvål och vatten och sätta på handskar.
10.
Fråga kirurgiska rum hushållerskor och kirurgisk personal om rummet en operation kommer att utföras i har steriliserade, torkade, och helt torkas av och rengöras med desinfektionsmedel före operation.
11.
Var inte rädd för att ställa sjuksköterskor, läkare, eller vaktmästare att sätta på en mask innan ser till dig eller en familjemedlem i rummet.
12 .
rapporten rör eller fynd till sjukhuset administration, chef för vård för golvet, och Better Business Bureau.
13.
Läs noga igenom alla ansvarsfriskrivning sjukhuset frågar dig att registrera och kontrollera att de har inte lagt till en klausul att frigöra sig från allt ansvar vid kirurgisk eller annan infektion som patient.

tips och varningar


 • Fråga vilken typ av tvål används av sjukhuspersonal för att se till att det är antibakteriellt.
 • Fråga om all sjukhuspersonal, inklusive vaktmästare fick instruktioner om korrekt handtvätt tekniker.
 • infektioner och sepsis som erhållits på sjukhus kan vara mycket farligt och kan innehålla MRSA, som är mycket svåra att behandla som det är resistenta mot antibiotika.
 • Kirurgiska och andra infektioner på sjukhus, ofta på grund av felaktigt steriliserade instrument och dålig handtvätt av personal, har ökat stadigt under de senaste tio åren.


 • Previous:nothing Next:hur man handskas med graviditet och förstoppning

  Relaterade artiklar


 • om låg-dos acetylsalicylsyra
 • NACK genomskinlighet test faktorer
 • Vad betyder bokstäverna i slutet av min Medicare antal betyda ?
 • neonatal hypertoni
 • högspänningsledning linjer och potentiella hälsorisker
 • Hur man använder en digital SPRIDARE
 • Vilken typ av beteende blinkar ?
 • hur man får regelbundna menstruationer
 • hur man får coldsores behandling naturligt
 • moderskap - ledighet lagar i Arkansas
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com