hur sluta doppa

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-06-16
Detta är en artikel att sluta tuggtobak. När du har gjort ett medvetet beslut att sluta, ta dessa steg för att lindra en del av stress och nikotin utsättningssymtom. Det kommer att vara det bästa beslutet du någonsin gjort

Du behöver:. . .
Uthållighet


1
Grattis, du har valt att hoppa av kan, och har gjort en av de svåraste stegen hittills i rökstopp. Först måste du se till att du har blivit av med alla burkar tobak (tom eller full) och placerade dem i soptunnan. Kontrollera att det inte finns något sätt du har tillgång till dessa burkar. Du kommer att få begär hela ditt försök att sluta, och det finns inget värre än att ha burkar av tobak sitter där och väntar.
2.
Nu när du har blivit av att skräp, skriver en förteckning över varför du slutar röka. Det kan vara dina barn, din fru, ditt eget liv, sparade pengar, mm Håll denna lista med dig hela tiden så att du kan använda den när du har uppmanas att börja doppa igen.
3.

Detta är en svår, men om du dricker alkohol, du måste undvika att göra så för en liten stund. Alkohol tenderar att utlösa drifter och tar även bort att lösa du måste sluta. Prova att göra andra saker med din tid som att läsa en bok eller träning.
4.
Tänk nikotinabstinens tuggummi eller plåster. Dessa kan hitta på olika butiker och är ett säkrare alternativ till doppning. De åtminstone få dig att ta nikotin tillbakadragande steg för steg. Du kan också hitta doppa alternativ på nätet som i huvudsak ger dig möjlighet att placera dopp som ämne i munnen, men innehåller inte alla cancerframkallande ämnen eller toxiner. Gör en Google-sökning på dip alternativ om du tycker att detta hjälper. Vissa använder även solrosfrön , som kan fungera lika bra för att Oral Fixation du kan ha .
5 .
Håll kalender och markera genom varje dag du har gått utan nikotin . Gratulera och belöna dig själv på något sätt efter varje dag du går utan att doppa .
6 .
Försök att undvika att gå till ställen som säljer tobak . Detta är ett verkligt svår eftersom de flesta bensinstationer sälja dem , men försök att bara betala vid pumpen och undvika att gå in om du inte måste.
7.
berätta för andra att du är rökstopp. Detta är en dubbel fördel eftersom första du har andra hejar du på och kontroll på hur du gör och det andra, du mentalt inte vill låta dessa människor ner så att du kommer att undvika att använda dip.
8.
dricka mycket vätska som vatten och apelsinjuice. Dessa kommer att hjälpa rena kroppen igen och få alla att nikotin ut.
9.
Som ni framsteg månad för månad, gratulera dig själv om att spara ditt eget liv och inte spendera alla pengar.

tips och varningar


 • första veckan eller två är den svåraste, men om du gör det förbi denna punkt börjar den bli lättare
 • berätta för andra att du är rökstopp, kommer de att förstå när du har humörsvängningar
 • Se till att du är mentalt redo att sluta, kan du inte sluta doppa om du inte är 100% redo att sluta


 • Previous:nothing Next:hur börja med kontaktlinser

  Relaterade artiklar


 • Vilken typ av beteende blinkar ?
 • hur sluta doppa
 • Vilka är riskerna med att använda örondroppar i ögat?
 • låg bröst känslighet problem
 • vad är en familj praktik läkare ?
 • hur man använder bambu träkol som renare hem luft
 • hur man handskas med graviditet och förstoppning
 • magnesium och kalciumtillskott under graviditeten
 • digital mammografi vs analog mammografi
 • hur man skapar en medicinsk genogram
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com