tecken på ett barn i fattigdom

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-06-21
I USA 18 procent av barnen lever under raden av fattigdom . Denna typ av boende kan ta ut sin rätt om barns fysiska och psykiska hälsa . Erkänner tecken på fattigdom i ett barn är det första steget i att hjälpa till att bidra till förändring. Genom att veta vad man ska leta efter ett barns fattiga liv kan förbättras .

förebyggas

Barn som lever i fattigdom mer mottagliga för att förebygga sjukdomar än barn som kommer från mer välbärgade hem . Dessa sjukdomar orsakas av brist på god hygien och vaccinationer , vilket kan orsaka ett försvagat immunförsvar . Några av de vanligaste sjukdomar som kan förebyggas som drabbar barn i fattigdom är diarré och tuberkulos . Det är möjligt att barn som lider av dessa sjukdomar är i fattigdom .

Även om det inte ovanligt att barn får diarré , kan de som inte har tillgång till rent vatten bli allvarligt sjuka. Enligt webbplatsen Stoppa barnfattigdom, " Över 90 procent av dödsfallen i diarré för barn under fem orsakas av ohygieniska vattenförsörjning. " Diarré rånar folk vätskor och kan få dem att bli uttorkad . Utan rent vatten för att hjälpa till med hydrering, symtomen blir en evig cykel .

Tuberkulos ( tbc ) är en mycket smittsam luftburen sjukdom . Enligt Centers for Disease Control, "är tuberkulosbakterier sätta i luften när en person med aktiv tuberkulos i lungorna eller halsen hosta, nysningar , talar eller sjunger . " Anledningen till att det blir spridning i lägre inkomster områden är det ofta människor bor där har försvagat immunsystem . Endast personer med aktiv tuberkulos kan sprider den till andra . Det vanligaste symtomet på tuberkulos är hosta upp blod . Om TB går obehandlad kan den vara dödlig . Tyvärr är behandling mot tuberkulos långa och dyra, och människor som lever i fattigdom har ofta inte tillgång till nödvändiga medel för att betala för behandlingen . Ofta förblir TB odiagnostiserade.

Undernäring

En av de viktigaste symptomen på ett barn i fattigdom undernäring . Detta kommer från en brist på rätt kost och tillräckligt med mat . Enligt webbplatsen Kids Health , "Människor som är undernärda saknar näringsämnen som behövs för god hälsa och utveckling . " Symptom inkluderar undervikt , efter att ha hämmad tillväxt , torr och fjällande hud , blödande tandkött och en uppsvälld mage . Ju längre undernäring går på , desto mer börjar påverka barns mentala förmågor. Det kan också orsaka problem internt , inklusive försvagats muskelmassa , osteoporos och problem relaterade till organfunktion . Undernäring kan ha permanent skadliga effekter på kroppen om den inte behandlas .

psykiskt välbefinnande

Fattigdom hög grad kan påverka ett barns sociala och emotionella välbefinnande . Barn som växer upp i fattiga hem löper större risk att utveckla beteendeproblem . Webbplatsen Child Trends säger : " Barn i fattigdom har en större risk att visa beteende och känslomässiga problem , såsom olydnad , impulsivitet och svårighet att komma överens med jämnåriga . " Enligt Child Trender , anledningen barn visar dessa beteenden är på grund av brist på föräldrarnas tillsyn och en mer turbulent livsstil än rika barn . Dessa symtom kan översätta till vuxen ålder . Barn Trender antyder att dessa effekter på psykiskt välbefinnande är symtom på nuvarande fattigdom .

Previous:nothing Next:skunk spray effekter på människan

Relaterade artiklar


 • efter klimakteriet hormonell obalans
 • tecken på ett barn i fattigdom
 • moderskap - ledighet lagar i Arkansas
 • luftföroreningar och lungsjukdom
 • hur du kan donera plasma i Arizona
 • Hur man använder en digital SPRIDARE
 • Vilka är farorna med att ta ekologisk äppelcidervinäger?
 • hur man kan minska ditt barns risk för pediatriska fetma
 • hur man kan stoppa en blodig näsa snabb
 • låg bröst känslighet problem
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com