Hur man väljer en moderniserad Medicare Tillägg ( plan n eller plan m )

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-07-03
Om du har en Medicare Tillägg , eller kommer snart att behöva en , kommer den här artikeln undersöka skillnader mellan de standardiserade planer som du är van vid och den nya moderniserade planer som finns tillgängliga med en 1 juni . affektiva datum
1 .
Det första du kommer att behöva är att räkna ut vilken typ av plan du har nu . Om det är en Medicare Tillägg , är du berättigad att ändra planerna som helst genom hela året . Om du har en Medicare Advantage Plan , måste du vänta tills 15 november för att göra några ändringar , men just nu är en bra tid att börja lära !
2 .
Det är viktigt att förstå vad som ingår och inte ingår i den nya Medicare Tillägg planer . Det är också viktigt att komma ihåg att oavsett vad företaget väljer att göra affärer med , kommer täckningsgraden vara densamma.

Med Plan M , du får samma täckning som du gör nu , men i utbyte mot lägre premier , du kommer att kommer att ha några att dela kostnaderna när du går till sjukhuset . Plan M kommer att ha premier som har uppskattats till ca 15% lägre än Plan F premier , men du kommer att ansvara för 50% av Medicare Part A avdragsgill ( år 2010 Del A avdragsgill $ 1,100 ) . Planen kommer att täcka alla övriga kostnader till att även omfatta del A coinsurances .

Denna plan kan vara en bra passform för någon som inte har legat på sjukhus under lång tid , och inte förväntar sig att åka till sjukhuset inom en snar framtid eftersom den del En avdragsgill avser slutenvård sjukhus kostnader . Även om du besöker en läkare ofta , skulle denna plan gynna dig så länge de lägre premier spara minst $ 550 per år (hälften av 2010 Del A avdragsgill ) . Om Premiesparfonden är inte minst $ 550, i bästa fall skulle ändra planerna en tvätt eller i värsta fall kan du förlora pengar om du hamnade på sjukhuset .
3 .
Medicare Plan N har också kostnadsdelning , men i denna plan , sker det i form av samarbete betalar när du besöker en läkare . I utbyte mot avgifterna som beräknas vara omkring 30% lägre , du kommer att ha en $ 20 samarbete betala när du besöker din läkare . Om du går till akuten , kommer du att ansvara för en $ 50 samarbete lön , detta samarbete betala inte om man är inlagd på sjukhus

Avgöra om denna plan skulle gynna dig kan vara. lite svårare . Ta en titt på antalet läkarbesök du förväntar dig ha under de kommande 12 månaderna . Om du är som många äldre , kan du besöka en eller flera läkare var tredje månad . Till exempel har en av mina klienter fyra läkarbesök var tredje månad . Hans samarbete betalar skulle vara $ 80 var tredje månad i tillägg till sin premier . På årsbasis skulle detta kosta bli $ 320. Om hans Premiesparfonden är mindre än $ 320, skulle denna plan gynna inte honom .


Previous:nothing Next:hur man kan slå graviditet syndrom dimma hjärnan

Relaterade artiklar


 • tecken och symtom på graviditet inom de första dagarna
 • Mat & träningstips
 • hur man berättar när du bör undvika att ta acetylsalicylsyra
 • bensokain missbruk
 • vad som orsakar brunt vax på en regelbunden basis?
 • hur sluta doppa
 • hur man väljer minne kosttillskott
 • Vad händer på en hälso-screening?
 • effekterna av datortomografi på barn
 • hur man minimerar risken att smittas av kirurgiska och andra infektioner samtidigt på sjukhus
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com