Hur själv försäkrade medicinska planer arbete?

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-07-29

Normal Insurance Planer

För att förstå hur en själv försäkrade medicinsk plan fungerar är det nödvändigt att förstå hur många företag som normalt beteende hälsovård för sina anställda . I en genomsnittlig storlek företag ( eller för någon som är egenföretagare ) är hälso-och sjukvård förvaltas av en särskild försäkring enhet , ett företag som avtal med företag och erbjuder priser och planer utifrån avtalet, tillgänglig för alla anställda . Anställda välja en plan , och arbetsgivarna betalar ett visst belopp ur sina lönecheckar till försäkringsbolaget för att täcka premien för försäkringen . Dessa planer är begränsade baserade på de alternativ som försäkringsbolaget ger .

Self-försäkrade Planer

Self- försäkrade planer , å andra sidan , betalas av bolaget självt . Istället för att göra ett avtal med ett försäkringsbolag , fungerar affärer direkt med den medicinska industrin själv , betala för verksamheten , rutiner och liknande kostnader . Naturligtvis kräver detta ett mycket stort företag att ha råd att skapa planer för sina anställda och erbjuda sjukförsäkring bortsett från ett försäkringsbolag. Dessa företag måste också vara mycket väl organiserad för att kunna erbjuda sina egna versioner av planer till anställda och hantera de individuella bidrag .

TPAs

Sedan med en egen försäkrade plan för sjukvård kan vara en hel del arbete , även för ett stort företag , att de flesta företag som erbjuder dem använda ett TPA , eller en tredje part administratör , hantera uppgifter om planerna . Detta kan bli förvirrande på grund av de olika rollerna . TPA arbetar på de materiella sidan av medicinska planer , hålla reda på vilka planer som erbjuds , vad de anställda har valt vilka planer och alla premier och försäkringsersättningar behandlas av verksamheten . Bolaget själv fungerar som försäkringsbolaget , fatta beslut om krav och fördelar . Får dock TPA vara ett försäkringsbolag , även om de inte gör någon verklig försäkring beslut .

Previous:nothing Next:sinus ballong stent hos barn

Relaterade artiklar


 • skunk spray effekter på människan
 • Hur man naturligtvis sänka högt blodtryck - spets fem - stödsystem
 • kattsand lådor & graviditet
 • digital mammografi vs analog mammografi
 • hur man får vredesterapi för barn
 • perimenopausal testosteron
 • hur arbetet med att bränna fett
 • hur börja med kontaktlinser
 • hur man undviker kosttillskott fiskolja med höga halter av PCB
 • hur man berättar när du bör undvika att ta acetylsalicylsyra
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com