hur de ska hålla sig vaken under dagen

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-07-06
Oavsett om du har dragit hela natten studerar för en examen eller bara inte kunde somna kvällen innan, kan det vara svårt att hålla sig vaken nästa dag. Tyvärr, plikten kallar och du fortfarande har att få jobbet gjort. Här är några sätt att hjälpa dig att hålla dig vaken under dagen när du har varit uppe hela natten
1.
Börja dagen rätt.

När du är sömnbrist, du behöver näring. Detta är inte rätt tillfälle att hoppa över frukosten. Å andra sidan , inte gå överbord på kolhydrater eller du kan hamna krascha mitten morgonen . Ägg och en bit av fullkornsvete toast är ett bra alternativ eller en skål med havregrynsgröt med nötter strös ovanpå . Gå ljus på koffein eller kommer du känna dig som en Mack lastbil slår dig när det bär av .
2 .
Ta en kall dusch .

Ingenting vaknar du upp snabbare än en kall dusch . Börja dagen med en uppfriskande en och, om du har en chans, ta en annan senare under dagen när du börjar känna dig sömnig .
3.
Ta regelbundna pauser motion.

Gå runt i fem eller tio minuter minst varje timme för att få blodet i omlopp. Swing armarna och röra sig så raskt som möjligt. Om du arbetar på ett kontor med trappor, gå upp och ner dem några gånger. Träning fungerar magi för att hjälpa dig hålla dig vaken under dagen.
4.
Använd kraften i lukten.

hålla en flaska pepparmyntsolja i ditt skrivbord och ta ett sniff när du börjar känna dig sömnig. Pepparmint är en uppfriskande doft som ger energi. Som ett alternativ, tugga på pepparmint tuggummi.
5.
Öppna mörkarna.

Att hålla sig vaken under dagen, dina ögon behöver så mycket ljus som möjligt . Öppna upp mörkarna och låt den naturliga solen skina i. Stig upp och titta utanför när du börjar känna dig sömnig.
6.
Hålla läget lugnt.

Någonsin märker hur sömnig du får när du befinner dig i ett varmt rum? Skruva ner värmen, öppna ett fönster, eller skära på luftkonditioneringen om det är en utmaning att hålla sig vaken under dagen. Smutta på en iskall drink medan du arbetar. Gå till toaletten och stänka kallt vatten i ansiktet .


Previous:nothing Next:hur man kan minska ankelsvullnad

Relaterade artiklar


 • Hur man väljer en moderniserad Medicare Tillägg ( plan n eller plan m )
 • vad som påverkar blygdläppar storlek ?
 • hur man handskas med graviditet och förstoppning
 • skunk spray effekter på människan
 • användningar av ett stetoskop
 • magnesium och kalciumtillskott under graviditeten
 • hur man hittar en kiropraktor i Colorado
 • Så för att lindra menstruella kramper
 • Mat & träningstips
 • hur man kan hantera familj sjukdomar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com