hur du väljer en barnmorska hemförlossning

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-07-12
Om du funderar på om en hemförlossning , behöver du en barnmorska som kommer att hjälpa välkomnar er nyaste familjemedlem till världen . Studier visar att låg risk födslar där certifierade sjuksköterska barnmorskor ( CNM ) är lika sannolikt som att ha utmärkta resultat i jämförelse med liknande födslar som läkarassisterat . Specialiserade på låg risk , okomplicerade graviditeter , är barnmorskor utbildade i att identifiera problem och hänvisa kvinnor med komplikationer att en läkare . För låg risk graviditeter , förlossningar hem är ett kostnadseffektivt och bekvämt alternativ . Nedan följer några tips för att hjälpa till att välja en barnmorska för ditt hem födelse:

Du behöver:
Graviditet, låg risk födelse, sjukförsäkring /pengar


1
. .
Erfarenhet räknas. När intervjua barnmorskor att bistå med en hemförlossning, borde barnmorskan har deltagit i omkring 50 till 100 hem födda. För dem som inte har, fråga om de kommer att lägga mer erfarna supportpersonal att övervaka och hjälpa till med födseln.
2.
Granska din födelse avsikter och plan med barnmorskan. Be om råd om arbetskraft klara färdigheter, såsom hypnoterapi, Lamaze, Bradley metod etc. Dessutom är fråga om din barnmorska skicklig i vatten födda. En barnmorska kommer att vara en underbar resurs av information.
3.
Titta på meriter och pedagogisk utbildning. Inte alla barnmorskor är skapade lika. Till skillnad från läkare, barnmorskor har en mängd olika certifieringar, som anger nivån på deras utbildning och erfarenhet. American College of Nurse-barnmorskeutbildning (ACNM) erkänner två referenser: en certifierad sjuksköterska barnmorska (CNM) och en certifierad barnmorska (CM). En certifierad sjuksköterska barnmorska har en bakgrund inom vård-och barnmorskor samt en examen. De kan fungera som primär vårdgivare för barnafödande kvinnor och erbjuder en mängd olika tjänster från graviditet och förlossning vård till klimakteriet hantering och förebyggande av sjukdomar. För närvarande certifierad sjuksköterska barnmorskor deltar nio procent av alla förlossningar i USA, och 96 procent förekommer på sjukhus, enligt ACNM. Utför samma tjänster som en CNM, en certifierad barnmorska (CM) är en relativt ny referens och erkänner en som har utbildning som barnmorska och har passerat ACNM certifieringskrav. Dessa barnmorskor arbetar i samråd med läkare. Kontrollera RESURSER nedan för mer information om hur du hittar en CNM.

Det finns en tredje kategori av "låg barnmorskor" som kanske har erfarenhet av att delta födslar, men de har inte den utbildningsbakgrund har inte heller passerat den ACNM krav. De oftast inte har en back-up läkare eller ansvarsförsäkring.
4.
Kontrollera att deras utbildning är aktuell. Speciellt när det gäller låg barnmorskor, be att få se kopior av hennes NRP (neonatal återupplivning programmet) certifiering, som är HLR för nyfödda, som har genomförts under de senaste två åren. Normer för sjukvård har förändrats dramatiskt på kort tid och det är viktigt att din barnmorska är uppdaterad med de senaste protokollen .
5 .
Begär minst tre referenser . Medan vissa mammor ofta välkomna chansen att dela sina barns födelse berättelser , det är inte alltid praktiskt i HIPAA ålder . Be barnmorskan till att även omfatta en födelse där det fanns komplikationer . Är det viktigt att få en känsla av att din barnmorska vet hur man ska agera om en krissituation uppstår .
6 .
Trust , bekvämlighet och komfort är nödvändiga för att göra partnerskapet med din läkare leverantör fungerar bra . Känner du din barnmorska förstår dina behov? Vill du söka kontinuiteten i vården tillhandahålls av ett solo läkare eller föredrar den pågående tillgång till en praxis? Sitter du i väntrummet i en timme före varje besök? Känner du din leverantör lyssnar på dina frågor och erbjuder alternativ? Är din leverantör bekvämt?

Eftersom arbetsmarknaden är så obehagligt, det är viktigt att känna sig bekväm med den person som kommer att hjälpa dig att hantera genom processen.

tips och varningar


 • inte han eller hon är en släkting eller vän, kommer läkarna inte utföra leveranser hemförlossning. Risken för ansvar och missbruk försäkringspremier förhindrar ofta läkare från att utföra hemma födda.
 • Barnmorskan ska förmedla som back-up läkaren är och var att läkaren har sjukhuset privilegier. Om du planerar en hemförlossning, det är en bra idé att resa anläggningen där tjänsteleverantören har privilegier.


 • Previous:nothing Next:hur man tar hand om en äldre anhörig

  Relaterade artiklar


 • hur man lindra rygg , bäcken , eller höftproblem
 • Hur man naturligtvis lätt kolik hos ditt barn
 • hur man undviker förkylning effektivt
 • prostata bort smärta
 • hur man får coldsores behandling naturligt
 • ansvar moderskap sjuksköterskor på sjukhuset
 • hur man sköter om en näsblödning
 • hur man handskas med graviditet och förstoppning
 • Vilka är riskerna med att använda örondroppar i ögat?
 • hur man förlorar vikt snabbt på läktaren klubben
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com