hur man får knäppa matkuponger i Alabama

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-07-24
Food Stamp förmåner , som nu kallas SNAP ( Supplemental Nutrition Assistance Program ) , är ett statligt program som hjälper låginkomstfamiljer köpa dagligvaror genom pengar varje månad som kan användas till att köpa mat . I den här artikeln ska jag visa dig hur man ansöker om förmåner mat stämpel i Alabama
1 .
Du först behöver ta reda på om du uppfyller kraven för SNAP matkuponger ( SNAP ) . Du måste möta följande kvalifikationer :

1 . Är du en person med hemvist i Alabama ?
2 . Är din nuvarande bank ( kontroll och besparingar ) värda mindre än $ 2001? Eller om du delar hushåll med en person som är handikappade eller över 60 , din nuvarande bank värda mindre än $ 3. 001 ?
3 . Är du amerikansk medborgare eller har du uppfylla vissa kriterier för att få SNAP SNAP matkuponger i Alabama ? ( Du måste tala med dig lokala förmåner kontor för att bestämma lämpliga . )
4 . Kan du och är du villig att vända i bevis att dina resurser är under $ 2001 ( eller 3001 $ Om du delar ett hushåll med en person med funktionshinder eller person över 60) ?
5 . Är du villig att arbeta eller slutföra arbetet träning om du inte har något funktionshinder?
2 .
Om du tror att du uppfyller kraven, eller om du inte är säker , är nästa steg att vända i en ansökan om SNAP matkuponger ( SNAP ) . Du kan ladda ner ett program för att skriva ut på länken i avsnittet Resurser nedan .

Om du inte kan skriva ut ett program kan du också gå till eller ringa din lokala Alabama HHSC kontor och begära att en vara skickas till dig . Du hittar en lista över Alabama HHSC kontor i de resurser nedan .

Om du behöver hjälp att fylla i ett SNAP ansökan mat stämpel , måste du antingen besöka din lokala förmåner DHR kontor eller kan du helt enkelt ringa 2-1-1 på din telefon för att nå någon som kan hjälpa dig . Denna linje är öppen måndag till fredag från 08:00 till 20:00
3 .
När du har slagit i din ansökan att få SNAP matkuponger i Alabama kommer du antingen ges tid för en intervju eller du kommer att nekas . Om du nekas från att komma SNAP ( SNAP matkuponger ) förmåner kan du skicka in ett annat program om din situation blir värre.
4 .
Om du har fått en tid du behöver ta med i dokumentation av ditt hushåll och det ekonomiska situation. Du kommer att få veta vad de ska ta , men oftast ingår : ditt ID , social trygghet siffror för dig själv och dina hushållsmedlemmar, bevis på inkomst , bevis på hyra och räkningar , betalningsbevis barn support återtag , barnomsorg kvitton etc.

Var noga med att komma i tid till ditt besök och vara trevligt ! Det är där det slutliga beslutet om huruvida du kommer att få SNAP matkuponger kommer att göras .
5 .
Om du är antagen till SNAP kommer du att få ett elektroniskt förmåner kort ( EBT ) . Den fungerar som ett betalkort . På dagen i månaden får du din förmåner mat stämpel , kommer pengarna att deponeras på detta kort . Detta kort kan sedan användas vid varje affär ( i landet ) som accepterar EBT kort . Observera dock att du inte kan ta ut kontanter från detta kort eller kan du köpa toalettpapper eller andra icke-livsmedel med den. Det är för mat bara .

tips och varningar


 • Vrid på något handlingar som de begär så fort du kan.
 • Var artig mot alla du talar med. De kan hjälpa dig!
 • Kom i tid till dina möten!


 • Previous:nothing Next:hur man bestämmer när man ska gå till doktorn med en skada

  Relaterade artiklar


 • hur man bestämmer barnet kön utan ultraljud
 • Hur man känner igen om du har njursten
 • hur man bestämmer när man ska gå till doktorn med en skada
 • hur de ska följa en diet post koloskopi
 • hur man kan minska stress med hälsosam mat
 • stickande urin och klimakteriet
 • hur du kan bidra till en HSA
 • moderskap - ledighet lagar i Arkansas
 • Vilka är riskerna med att använda örondroppar i ögat?
 • hur man gör tidig väckning gånger lättare
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com