hur man framkallar djup sömn

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-07-11
Mitt i den hektiska scheman och hektiska rutiner , är det viktigt att komma ihåg att sömn är inte en lyx . Det finns ett behov . Det är ett krav av kroppen för att det att återhämta dig, vila och ladda batterierna . Det är viktigt att hålla i minnet att sömn är ett bra kvalitet en förutsättning för god hälsa och att bristen på ordentlig sömn påverkar inte bara en produktivitet men kan också orsaka en mängd hälsoproblem
1.
att göra förändringar i ditt sovande miljö kan vara ditt första steg i att ha en god natts sömn . För en , bör du ha en bekväm säng , ett som är rätt i storlek och är tillverkad av god kvalitet och skönt material . Har bekväm madrass , kuddar och sängkläder för att förbättra kvaliteten på sömnen ännu mer.

Bortsett från dessa , bör du också göra några ändringar i ditt rum . Stänga av belysningen för att göra det mörkt och bidrar för att sova . Utrota ljud genom att stänga av tv , blockering utanför ljud , och spelar lugnande musik .
2 .
Daily stressfaktorer i ditt liv kan hindra dig från att få den avkoppling du behöver . Det är därför det är viktigt att du har en konsekvent och avkopplande rutin innan du går till sängs att skicka en signal till hjärnan att det är dags att fånga några blinkningar . Till exempel , före sänggåendet , kan du göra det till en vana att ha ett varmt bad , att dricka varm mjölk , för att lyssna på lugnande musik , meditera eller att läsa några ljus och underhållande böcker .
3 .
Merparten av tiden , anledningen är det svårt för dig att sova är på grund av stress . Komma stress under kontroll kommer att hjälpa dig har djupa bra sömn som din kropp behöver . När du går till sängs , gör ditt bästa för att stänga av de mentala chattare som leder dig att oroa dig eller tänka på nästa dags aktiviteter . Istället för att oroa dig för dessa saker , bör du försöka att fokusera på positiva saker . Föreställ dig avkopplande scenarier och situationer för att hålla dig från dina problem . Att befria dig från stress , kan du öva också avkoppling tekniker för bättre sömn såsom djup andning , progressiv muskelavslappning , yoga , stretching , meditation , massage och så vidare .
4 .
Fatty , kryddig och sura livsmedel kan hålla dig vaken eftersom dessa är svåra att smälta och kan även orsaka halsbränna . För mycket vätska som kan kräva att du ofta badrum resor bör också undvikas . Det är också bäst att inte dricka alkohol , röka eller intag koffein som dessa är alla stimulantia som kan störa god sömn .

tips och varningar


 • Eftersom sömn är avgörande för ens hälsa är det viktigt att se till att du får bra sömn som kroppen behöver för att föryngra och återhämtning.
 • Brist på sömn påverkar inte bara en produktivitet , men kan också orsaka en mängd av hälsoproblem . Om du har svårt att sova efter att du har försökt allt, kanske du vill rådfråga en läkare .


 • Previous:nothing Next:hur renovera badrum för funktionshindrade och äldre

  Relaterade artiklar


 • pediatriska hjärt hypertoni
 • efter klimakteriet hormonell obalans
 • hur man kan slå graviditet syndrom dimma hjärnan
 • vad är orsakerna till onormala funktioner hos spädbarn ?
 • hur sluta doppa
 • hur du gör din egen viral ansiktsmasker
 • hur du kan förbättra ditt immunförsvar för att undvika sjukdom
 • Hur man använder en digital SPRIDARE
 • hur man undviker förkylning effektivt
 • Hur man känner igen om du har njursten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com