hur man håller åldrandet borta

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-07-24
Vi vill alla ha kraft och vitalitet av våra ungdomar . När vi åldras som minskar . Vi bestämmer åldrande av rynkor som visar på vårt ansikte eller vår grått hår . Men det finns mer att åldras än så. Här är några tips som kan hjälpa dig att hålla åldrandet borta
1 .
Gör saker som du gillar och göra dig lycklig . Bygga relationer . Vänskap kan hålla dig energi och ungdomlig i anden . Utforska din kreativa aspekten . Ta upp expressiva konst såsom måleri, musik eller poesi . Acting är en hobby eftersom det gör du använda den kreativa sidan av hjärnan .
2 .
Nutrition är pratat om överallt och den information kunde inte vara mer sant . Äta en balanserad kost med mycket frukt och grönsaker . Ät så mycket ekologiska livsmedel som du kan. Äta grönt ( allt organiskt ) har många fördelar men en som inte pratar om mycket är att alla dessa små bekämpningsmedel som används komma in i livsmedels-och våra kroppar har att bearbeta dem och som kan sänka vissa endokrina körtlar som styr vår ämnesomsättning som din sköldkörtel .
3 .
Och här är det dags igen , träning! Motion håller allt går-din rörlighet är bättre , är din attityd bättre . Även om allt du gör är gå 20-30 minuter om dagen det kan göra under. Du kan schemalägga promenader med dina vänner . Gå på gym om det är din stil , där du kan träffa nya människor och utveckla nya vänskaper.
4 .
Av någon anledning har levande saker runt är bra för ditt humör. Få växter som blommar , är doftande , etc. Det finns ett så stort utbud som du kan välja mellan . Det är ett bra komplement till ditt hem .
5 .
Drick mycket vatten . När vi åldras vi sakta vi sluta dricka så mycket vatten som vi behöver och blir uttorkade. När vi är uttorkad vi sakta ner , blir vår hjärna dimmigt och vi tenderar att ha en ökning i urinen spår infektioner som kan landa oss på sjukhuset . Drick ! Drick ! Drick
6
Om du är bekymrad över rynkor som sakta visar prova några av följande sätt när ! . Om du har råd med det finns det många dag spa som har olika förfaranden som behöver inte gå under kniven . Kemisk peeling är ett bra alternativ eftersom de får huden att lämna över sin döda celler . När vi åldras den processen blir långsammare och vår hud börjar leta pasta . Kemisk peeling kan göras hemma . Du kan köpa dem online som minskar kostnad till ca 85 % av vad du skulle betala en salong . Salongen märke produkten upp och du måste betala för teknikern tid

tips och varningar


 • Om du har aldrig haft en kemisk peeling-. du bör ha din första görs av en professionell så att du vet hur de känner och du kan ställa frågor . Jag började göra mina egna peeling hemma när jag såg vad en drastisk förändring var det i kostnad .


 • Previous:nothing Next:hur man får knäppa matkuponger i Alabama

  Relaterade artiklar


 • Vilka är riskerna med att använda örondroppar i ögat?
 • puberteten hos kvinnor
 • hur man sköter om en näsblödning
 • Hur man väljer en diet för en äldre person
 • om låg-dos acetylsalicylsyra
 • hur man kan stoppa tredje skador rökning
 • stickande urin och klimakteriet
 • öra svamp behandlingar
 • hur man får knäppa matkuponger i Alabama
 • neonatal hypertoni
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com