hur man kan känna energisk

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-07-05
Känner du att du drar i slutet av dagen? Brist på energi är ett vanligt klagomål bland människor i alla åldrar, men det blir ett större problem med åldern. Ibland förlust av energi är förenad med en underliggande medicinska problem, men oftast är det på grund av livsstilsfrågor. Är du redo att lägga några zip tillbaka i ditt steg? Här är några tips som hjälper dig att känna dig energisk
1.
Fortsätt.

När du saknar energi, även resa sig upp från soffan verkar alltför ansträngande, men en lite motion kan få blodet att pumpa och din energinivå skyhöga igen. Säg till dig själv att du övning i tio minuter och kommer att sluta om det är för tufft. Chansen finns när du väl flytta, kommer du hålla igång. Åta sig att tre korta träningspass på tio minuter eller mer varje dag för att känna energisk.
2.
Se till att du inte är D-vitamin brist.

Det är inte förvånande att så många människor är trötta. Studier visar att sjuttiofem procent av de testade personer har brist på vitamin D. Låga nivåer av vitaminD inte bara leder till trötthet, men muskelsvaghet också. Har din vitamin D-nivå kontrolleras av en läkare och pratar om att få på ett tillägg om det är lågt. Försök att få tio minuter av solljus om dagen på bar hud för att höja din D-vitaminnivåer naturligt. Solljus kan också bidra till att avvärja Seasonal Affective Disorder -. Annan orsak till depression och brist på energi
3
Begränsa inte kalorier för mycket. .

För mycket kalorier kan lämna dig svag och trött. Aldrig gå under 1200 kalorier per dag och se till att du får protein och nyttiga kolhydrater såsom fullkorn varje dag.
4.
Sluta röka.

Människor som röker är oftast syrebrist som kan leda till trötthet och brist på energi. För att känna energisk, ge cancer pinnar den heave-ho.
5.
Spendera mer tid under täcket.

Sömnbrist är en av de mest vanliga orsaker till trötthet under dagen. Om du sover mindre än sju timmar per natt är det dags att omvärdera din sömn vanor.
6.
Få en check-up.

medicinska problem som anemi, en låg sköldkörtelfunktion, och diabetes kan orsaka trötthet och brist på energi. Skaffa en check-up, blodstatus , kemi panel och Sköldkörteltestad funktion teckningar av din läkare för att utesluta medicinska orsaker till trötthet .


Previous:nothing Next:hur man ska bekämpa sko lukt





Relaterade artiklar


 • vad är en familj praktik läkare ?
 • hur du kan bidra till en HSA
 • Vilka är farorna med att ta ekologisk äppelcidervinäger?
 • Vilka är fördelarna med palmolja i hår & hud?
 • gastropharyngeal refluxsjukdom
 • Vad händer på en hälso-screening?
 • Vad betyder bokstäverna i slutet av min Medicare antal betyda ?
 • vad är vanliga och oregelbunden menscykel?
 • vad är orsakerna till onormala funktioner hos spädbarn ?
 • hur man handskas med graviditet och förstoppning




  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com